Abernes Planet: Fed underholdning!

Abernes Planet

28/03-05Fed underholdning!
Der er ikke mange Burton film jeg har set, da han måske ikke laver film til min smag. Men denne her er måske hans mest kommercielle film, som er en udmærket underholdning hele vejen, og byder på en del action.

Fed underholdning og langt bedre film end jeg forventede. Skuespillet er okay, aberne skal nu også fremhæves, de gjorde det ganske fint. Kostumerne og makeuppen er forbløffende godt lavet, og hele filmen er ganske stemningsfyldt. Det hele slutter med en højest overraskende slutning, selvom filmen klart lagde op til den sædvanlige happy end, men Burton vil åbenbart fortælle os noget med denne film. The Planet Of The Apes har en udmærket handling, og den prøver at fortælle os, at verden ikke er altid som man selv tror den er. Men jeg tror nu, at Burtons første prioritet var underholdning, og så lagde han vægt på, at man sagtens kan lave en underholdningsfilm med et budskab.

Wahlberg passer fint til rollen, og gør det som det forventes af den slags nemme roller. Burton undgår de fleste klicheer, men der er stadig nogle tilbage, men det er til at leve med. The Planet Of The Apes er altså ikke en imponerende storslået film, der skal meget til at imponere en i dag, men den er godt lavet og fin fortalt. Jeg giver den 5 stjerner, måske en for meget, men jeg følte mig godt underholdt og lidt mere til. Slutningen er overraskende god og anderledes.

11/08-07Das Gott?
Jeg kommenterede lige en andens indlæg, da jeg til min store overraskelse opdager at du.... Das Gott har givet det her Burton makværk, 5/6.... Gad vide om du ville gøre det samme idag??????

11/08-07Das Gott?
hmm svært at sige. Det ved jeg sgu ikke. Så skulle jeg se den igen. Men jeg følte mig ret godt underholdt husker jeg, og jeg husker også den stod mellem 4 og 5 stjerner, men fik så givet en 5'er.

12/08-07Das Gott?
Jeg vil så lige indskyde, at jeg ikke synes, at filmen er et makværk overhovedet, men har følt mig godt underholdt hver eneste gang jeg har set den (3-4 gange vil jeg tro).

Dog vil jeg gerne medgive Butcher, at originalen er federe...

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.