In Good Company: - Valuta for (benzin)pengene -

In Good Company

31/03-05- Valuta for (benzin)pengene -
Hvem skulle have troet, at en tur til Sverige rent faktisk var rejsen værd? Undertegnede fik i hvert fald en glimrende afslutning på et ophold deroppe i form af dette stille men hjertelige drama.

”In Good Company” er et af den slags hverdagsdramaer som Hollywood elsker at lave, men som i dette tilfælde rent faktisk ikke føles triviel og kedelig. Først og fremmest fordi filmen fortæller en simpel men god historie med flere vigtige temaer omkring livet for det moderne menneske.

Et på mange måder typisk feel-good drama men denne med en lun og humoristisk tilgangsvinkel til fortællingen der gør, at historien virker vedkommende og følelserne oprigtige.

Skuespillet er godt, hvor Quaid er god i en jævnaldrende rolle, og unge Topher Grace endnu bedre. De træder begge i karakter og tilfører manuskriptet den menneskelighed, som det fortjener.

Historien er nemlig god og moralen ligeså i dette sympatiske drama. ”In Good Company” er en helstøbt film, der har noget på hjerte - en sådan film man får lyst til at se igen, både fordi den er livsbekræftende, men mest af alt fordi den bare er god.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.