Elvis: That's the Way It Is: Han tænder mig!

Elvis: That's the Way It Is

12/09-02Han tænder mig!
Anonym
Elvis er den største, Elvis er den bedste, Elvis synger bedst, danser bedst, bevæger sig bedst, ser bedst ud, er mest sexy, har mest charme og udstråling.

Jeg tænder på Elvis, han fyrer op under mig. Ingen mænd kan hamle op med Elvis, men alle mænd kunne lære en del af ham, om hvordan man behandler damer og derfor får al den sex man gerne vil.

Dette er filmen der en gang for alle, hvis der skulle være nogle tvivlere, beviser at Elvis er Kongen over alle Konger, sangeren og alle sangere og meget, meget mere. Han er bare så god, sød, fræk og tiltalende og lyt til passionen i hans sang, den er uovertruffen.

Er der ikke andre kvinder, i den fødedygtige alder, der har det som mig?

Jeg så denne film i Odense under open air og det var fantastisk, jeg kunne se den igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen, kan slet ikke få nok af den dejlige Elvis vildbasse, hvor er han dog vildt skøn.

Uhh, jeg vil have Elvis i tankerne og ikke kun når jeg laver mad. Jeg vil tænke på Elvis og ikke kun når jeg høre hans musik, eller ser billeder af ham. Jeg vil tænke på ham HELE tiden og altid, kan slet ikke lade være.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.