Kingdom of Heaven: Det bliver spændende

Kingdom of Heaven

07/04-05Det bliver spændende
Så er der ikke så lang tid igen.

Det bliver spændende at se, om Ridley Scott kan give Orlando Bloom sin ilddåb eller om det bliver til endnu en flødebolle-rolle.
Heldigvis er han omgivet af så habile skuespillere som Jeremy Irons, Liam Neeson, David Thewlis & Edward Norton.
Men det bliver interessant at se, om han kan bære en film som denne eller om han bare kommer til at fremstå som Russell Crowe, Jr.

Derudover bliver det selvfølgelig også sjovt at se nogle af vores egne (Nikolaj Coster-Waldau & Ulrich Thomsen) i endnu en Hollywood blockbuster.

Jeg glæder mig ihvertfald til at tjekke den ud.

07/04-05ja da
Anonym
Scope har endelig oprettet denne film, herligt.

Det bliver sku spændende, og hvis EN mand kan gøre det godt i denne gerne, så er det Ridley Scott. Jeg kan desværre ikke holde forventningerne nede, da det netop er Scott, som står bag. Men historien er tung, og det bliver spændende at se, hvad Scott har tænkt sig.

Filmens cast er vel fint, det enste problem er måske hovedrollen, men vi får at se.

Synd, at Scott denne gang ikke arbejder med Hans Zimmer.

07/04-05En ting er sikkert
Ligemeget hvad bliver det enormt flot. Hvedemarker i syret colorcorrection (som i Gladiator) er med i traileren ;) hvilket ikke er så underligt da fotografen er den samme.

Er det ikke meget godt at han bruger en anden komponist end Zimmer?

07/04-05Christian!
Anonym
Ja, flot bliver den ihvertfald, det er jo som man kan forvente af denne slags film. Denne her er ingen undtagelse. Nu er jeg ikke sååå meget bekymret på det punkt, men mere på historien og hovedrollen.

Hmmm. Zimmer var faktisk hyret til dette projekt, og her er grunden til, hvorfor han ligepludselig ikke er med. Fandt den på imdb under denne film.

"Hans Zimmer was originally attached as the film's composer but was replaced by Harry Gregson-Williams. A few weeks after this, the opposite occurred for another film: Zimmer replaced Gregson-Williams for the scoring duties of Madagascar (2005)".

Nu havde jeg set Zimmer udføre arbejdet, da han efter min mening er den absolut bedste komponist, især til denne slags film.

07/04-05ok
Anonym
Hans talent er skam ikke under diskussion, det er vi enige om. Jeg tænkte bare at hvis han skrev musikken til Kingdom of Heaven ville det hele blive lidt for meget det samme som Gladiator stilistisk ;)

Fra episk korstogs film til CGI komedie med zoo-dyr og vice-versa....syret!

07/04-05ja
Anonym
men det ville jo kun være herligt, hvis det vil tilfældet, hehe. Men den nye komponist er også udmærket, og vi skal nok heller ikke bekymre os på det punkt.

hehe, ja....Zimmer fik vistnok sin hævn, hehe

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.