Terminalen: Terminalen (2004): Komedie

Terminalen

11/04-05Terminalen (2004): Komedie
Steven Spielberg's nye film Terminalen er god og let underholdning, i stil med Catch me if you Can.

Han vælger også i denne film at vise et klart medmenneskeligt perspektiv, og derved mener jeg til at forstå for alle og enhver. Det bliver dog rigtigt nok, lige lidt for sentimentalt og langtrukkent, men aldrig rigtigt kedeligt for der sker det meste af tiden noget nyt og interessant.

Tom Hanks spiller hovedrollen som den tilrejsende og meget forundrede Viktor Navorski. Og jeg syntes egentligt at det er en både herlig og original figur som Tom Hanks for gjort ud af ham, det helt sikkert. Stanley Tucci er nu også helt iorden som Dixon, og giver modspil til Navorski. En af de andre medvirkende er jo Catherine Zeta-Jones og hun er mildt sagt en pisse irriterende oplevelse, jeg ville bare ønske at han kunne have været foruden hende, men det er jo bare moi. :)

Endnu en medvirkende, i en af de små velbesatte roller, er en frisk og energisk Diego Luna, spillende som Enrique Cruz. Ja, jeg fik jo næsten helt tårer i øjnene af at se ham igen ( Te Quiro; Y tu mama Tambien ), det er bare alt for lang tid siden, det helt sikkert.

Kumar Pallana, Zoe Saldana og et par andre veloplagte og friske skuespillere, som jeg ellers overhovedet ikke kendte noget til, skal absolut også fremhæves her.. Ja, og det er på baggrund af alle de meget sjove og finurlige præstationer de gav i filmen, virkelig flot! :)

Handlingen, pointerne og moralen er yderst velmenende, og stemningen er meget familie venlig og det er jo godt. Det er ihvart fald et godt bud på en hyggelig aften, ville jeg mene. Sí. (N)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.