Life Aquatic: Pinefuld!

Life Aquatic

11/04-05Pinefuld!
Jeg havde utrolig høje forventninger, til dette roste projekt, fra mesteren af sorte komedier Wes Anderson.
Det var med stor tiltro, men alligevel også en vis skepsis, jeg satte mig ned i det behagelige sæde, der indbød en til at tage sig en lur.
Dette var jeg dog helt sikker på, ikke ville hænde under denne forestilling, som jeg havde glædet mig helt utroligt til.
Efter de første par minutter, var allerede et par missende jokes, med til at sætte den lave standard for begyndelsen.
Historien blev alt for hurtigt uinteressant og også ret irrelevant.
Jovist, var der en fin og god føring af kamera, og opsætningen var der intet at indvende imod.
Men skuespillernes store talenter, var uden tvivl spildt, på en stor omgang forudsigelig vrøvl som denne.

Den skal, og vil utrolig gerne forestille, at være en anderledes og dybt forunderlig film, med en dybde og med en sort humor.
Men resultatet er fuldstændig modsat.
Den bliver ordinær, pågrund af sit ihærdige forsøg på at gøre alle ting så skæve, og mærkværdige.
Og dens animationer, af opfundne dyr, giver filmen et uklædeligt primitivt præg, der har en lunken eftersmag.

Ingen tvivl hersker der om, at Bill Murray er en stor skuespiller der mestrer underspil, men jeg blev utrolig irriteret på ham i denne rolle, over det ligegyldige udtryk i ansigtet, og de store hvalpeøjne.
Han hører til i en film som 'Lost in Translation', ikke denne slags.

Jeg overvejede flere gange under filmen, at gå da jeg faldt i søvn et par gange.
Jeg pinede mig selv, og blev til den bitre ende.

En af de dårligste og mest skuffende film i de sidste par år.

12/04-05Okay, Aleksander..
Ingen er perfekte,, men hvorfor er det lige at du ser denne film der helt klart appelerer til folk der er over 14, altså forholdsvis voksne mennesker. Det forstår jeg ik helt ?!

At du så giver den en enkelt stjerne, det er selvfølgelig helt fair, det er jo din frihed som enhver anden anmelder. =)

12/04-05El niño
El niño, jeg er en person der er interesseret i mange såkaldte 'voksenfilm', og det er kun film der appelerer til dette publikum der oftest falder i min smag.
Jeg har set Wes Andersons andre værker, og mener derfor selv, at min bedømmelse falder helt forjtent.
Efter de middelmådige udtalelser frra USA, og den lidt tynde handling, ville jeg heller aldrig selv have betalt billetten, men da jeg vandt 2 fribilletter til denne film, var det jo oplagt.

Ja, jeg er kun 14, men jeg har ofte fået at vide at det er som at diskutere med en voksen, eller en lidt ældre, når man diskuterer med mig.
Men der vil da helt sikkert være en masse folk, som er komplet uenig i mine udtalelser, jeg blev dog så skuffet, at karakteren måtte falde sådan!
;)

12/04-05Tak for svaret!
Anonym
Ok. Det er bare iorden Aleksander. =)

Jeg forstår hvad du mener, og du er sikkert også kvalificeret til at anmelde film, ingen tvivl om det. Det var bare denne titel, jeg mente muligvis var lidt i overkanten for en på din alder....

20/04-05niñoen
Jeg kan sagtens forstå din holdning og skeptisme. Der vil nok være mange andre i min alder, der slet ikke vil kunne forstå den, da humoren og indholdet er af en støbning, hvor man nok skal være en del mere moden, for at kunne engagere sig.

Jeg er glad for at du henvender dig, da der er meget diskussion om hvornår, grænsen mellem ungdom og voksen går.

Der er flere aftener, hvor jeg og mine kammerater, måtte gå hjem uden en filmoplevelse, da biograferne i øjeblikket er meget strikse med aldersgrænsen.
Jeg mener at det er på eget ansvar, om man
kan enten tåle eller forstå den film, man har valgt at se. Det er ikke op til billetafriverne, men op til personen selv.

Blot en lille klage til de ansatte. :)

20/04-05Ok
Så hvis en 8-årig prøver at snige sig ind og se "Motorsavsmassakren", så skal de ansatte i biografen bare lade ham passere, da det jo burde være op til ham selv?

20/04-05Hola, Aleksander
Anonym
Ok. Jeg mener nu selv at det faktisk er virkelig godt med de aldersbegrænsninger, som du taler om, og at det er godt de bliver overholdt. Det skal de, altså reglerne, for jeg mener at det er nødvendigt, helt klart! ....

I en ung alder er man sandsynligvis lettere at påvirke og man for muligvis et rush el. en form for adrenalinfiks ud af det. Ja, men hvis det bliver for meget er det ik sundt (det er nok lidt ligesom med reklamerne, f.eks.)!

Sindet skal jo have tid til at udvikle sig og lære at være tilstede på en god og gavnlig måde, og jeg tror på at for mange af de forstyrrende elementer, på et plan, kan være med til at forhindre den forandring og bevægelse der er nødvendig og livgivende som led i denne udvikling (der sker som værende menneske).

Dette er helt sikkert ik let at forstå nu, men det er noget du vil lære når du bliver lidt mere moden og voksen. Forhåbenligt. :~)

Ciao Aleksander.... Venlige hilsener niñoen!

20/04-05Aloha, niño
Selvfølgelig skal der være aldersbegrænsninger, men de gør også ihvertfald for mit vedkommende, at mange film, jeg længes efter at se, ikke er mulige for mig.
Jeg forstår sagtens hvad du mener, iforhold til udvikling af personlighed og sind.
Men jeg mener at mange voksne, tror at teenagere ikke kan tåle de mange pinsler der hænder ude i den virkelige verden.
Jeg mener også at det er en del af opdragelsen, at man skal have indsigt i grusomheder, da man ellers kan ende med at blive alt for naiv og godtroende, overfor alle mennesker.

Jeg er helt enig med dig i, at børn der ikke er teenagealderen, ikke skal forhaste sig med at blive voksne, og det skal teenagere i og for sig heller ikke. Man skal nyde at være barn, hvilket jeg stadig prøver på.
Men man kan ikke blive ved med at leve i barneverdenen, man må ud og orientere sig, hvilket jeg mener voksenfilm giver et fint indblik i.

Jeg håber du forstår mig!;)

20/04-05Jo...
...men et eller andet sted, er de jo nødt til at trække en grænse. Det du snakker om, er jo noget vi allesammen har været igennem og nogle gange gik den (med at snige sig forbi ugeneret) og andre gange gjorde den ikke.

Du skal jo også huske på, at folk er forskellige og det kan jo godt være, at du er forud for din alder, men et eller andet sted er de jo nødt til at trække en grænse og det kommer til at gå ud over et par enkelte, som godt kan klare det. Sådan vil det jo altid være.

Jeg startede f.eks. med at gå i byen som 16 årig og jeg blev aldrig spurgt om ID. Dagen efter min 18-års fødselsdag blev jeg for første gang nogensinde spurgt om ID og der havde jeg det selvfølgelig ikke med og måtte tage hjem efter det. Sur røv, men det giver en noget at se frem til: 15 år-Ahhhh, så kan jeg gå ugeneret i biografen. 18 år-Ahhhh, så kan jeg gå ugeneret i byen. 21 år-Ahhhh, hov hvor blev de sidste tre år af? (Griner)

Iøvrigt behøver du ikke være skuffet over ikke at have været kommet ind og se netop den film. Skaf dig selv Carpenter´s originalversion i stedet for. Så er der heller ingen, som spørger til din alder, når du skal se den. ;o)

20/04-05Aleksander
Anonym
Jeg er altså dybt imponeret over dine indlæg, det må jeg sige. Synes du har meget at byde på, og du lyder som en fornuftig voksen mand, selvom du kun er 14 år. Det er godt gået.

hehe Force. Jeg festede også i en tidlig alder, og blev faktisk heller aldrig spurgt om ID, hverken før eller nu. Ikke fordi jeg ser gammel eller gangster-agtig ud, tværtimod, jeg har bare været heldig, hehe. Så har man også sine forbindelser, som man kan benytte sig af, haha. Men det er da stærkt af aleksander, at han er forud for sin alder - der kan være fordele og ulemper ved det - min far har altid fortalt mig, at jeg skal holde op med at se så mange voldelige film, men jeg har endnu ikke taget skade af det, som han frygtede. Hehe. Spøg til side.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.