Chihiro og heksene (org. version): Spirited away (org. ver...

Chihiro og heksene (org. version)

11/04-05Spirited away (org. version) ;
Jeg er bare helt enig med Kasper. Det er en smuk og flot animationsfilm, og klart en af de mest betagende af slagsen, som jeg har set i meget lang tid (faktisk nogensinde!).

Som der allerede er blevet skrevet her så er Stemningen eminent komponeret, historien er virkelig opfindsom og fungerer optimalt på alle mulige planer. Man bliver hele tiden overrasket, af alle de forskellige veje filmen vælger at udforske, i sit mildt sagt magiske fantasy-univers (adventure), stedet hvor alt er muligt :)

Den lille piges forunderlige opdagelsesrejse, er simpelthen så fascinerende fortalt, at man ender med at være helt confus, efter at have været med på en oplever.

Ja, og så er den velegnet til alle, selv de mindste vil sikkert finde den underholdende. Og svaret må findes i, og med, at man betragter det hele ud fra og igennem barnets synsfelt (perspektiv), der hvor alle har en chance for at leve med og blive visuelt el. spirituelt begavet og beriget.

Eller noget helt andet, pointen er at den bare skal ses, og det er det! ....Velbekom (buenos appétito's) siger jeg bare. Sí. (N)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.