Døden om bord: Kun Tåber Frygter IKke Havet

Døden om bord
Film Døden om bord
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Kun Tåber Frygter IKke HavetThomas Nielsen
Svedigt kammerspilKasper

14/04-05Kun Tåber Frygter IKke Havet
Ægtepar (Neill, Kidman) der sejler rundt i Stillehavet, samler en fremmed mand (Zane) op, hvis skib tilsyneladende er ved at synke. Det skulle de aldrig have gjort.

Fortrinligt lavet lille australsk thriller, der er godt fotograferet langt ude på havet, der fungerer som den uhyggelige kulissse og metafor for menneskets angst for det ukendte og den dybe sindssyge, og alt det et ægteskab kan medføre. Det er spændende, uhyggeligt og meget effektivt, selv om man måske gerne have været foruden den typiske gyserfilmfinale.

Kidman, Neill og Zane giver alle gode præstationer, i en intens atmosfære i en simpel historie om frygt og begær.

14/04-05sådan
vidste det var dig der var tilbage, da jeg så den sjove overskrift.

Selvom pampertynranniet nu er brudt ...

14/04-05Ja..
..visse ting har man jo ikke eneret på :o)

Det er godt at være tilbage, det har været en lang indre rejse for mig siden sidst jeg var her, men jeg er kommet vel ud på den anden side og er parat til et nyt liv :o)

Glæder mig til at læse mere fra din side Sandmand. Kender du filmen her og hvad synes du om den?

14/04-05haha
Du har da din gode humor endnu.

Som dig så jeg også dramaet som et slags billede på deres veletablerede ægteskab og den gru der lå nedenunder og truede med at ødelægge deres forhold, det var alt det som Billy Zanes figur symboliserede.

15/04-05Helt Enig Sandmand
Sådan opfatter jeg også Zane's rolle. Derfor finder jeg også at det er en fin lille thriller, der både fungerer på overfladen som god spænding og har et underliggende tema om deres forhold og de ting der kan ligge skjult i det (jalousi, begær efter andre, angsten for at miste osv.)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.