Se7en: Nyt fra Fincher

Se7en
Film Se7en
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Dyster mørk og makaber Martin Lindahl...
Min kommentar til Se7enFilmBaron
Slettet
Oscar-Prognosewrathcoil
Pis!Anonym
Fantastisk!Martin
Fremragende thriller..!DiscoLemon
Benjamin Button!!wrathcoil
Indlæg Se alle indlæg (82) Se mere

20/04-05Nyt fra Fincher
Robert Downey, Jake Gyllenhaal og Mark Ruffalo er alle nu blevet castet i David Finchers kommende seriemorderthriller Zodiac.
Filmen er en slags tilpasning af Robert Graysmiths to sandfærdige bøger.

Gyllenhaal skal i filmen spille Graysmith, der er tegner hos San Francisco Chronicle, som begynder at opspore mysteriet omkring seriemorderen.
Zodiac terroriserede San Francisco i årene 1966 til 1978 og begik mindst 37 mord og dokumenterede sine gerninger i provokerende breve, som han sendte til avisen.

Downey Jr. har fået rollen som journalist, mens Ruffalo spiller rollen som lederen af efterforskningen.

20/04-05Nyt fra Fincher!
Anonym
Havde læst om den tidligere og dette må siges: Den lyder scu virkelig spændende (David Fincher!), det helt sikkert.

Tak for informationer igen, Caleb! ....

20/04-05Bestemt
Anonym
Ja, det er jo altid spændende, når Fincher har en ny film i støbeskeen, og efter det "Se7en"-lignende plot at dømme, lader han til at være i sit rette element denne gang (selvom det nu ikke er officielt, at han skal instruere filmen). Indtil videre hedder det jo fem ud af fem rigtige på CV'et. Manden virker ufejlbarlig.

21/04-05Hmmm
Anonym
Alien 3 og Panic Room er ikke nogle film der vil huskes, men Seven og Fight Club er stærke værker, mens The Game var en super god og spændende thriller, men så heller ikke mere. SÅ det hedder 3 ud af 5 vil jeg mene, hehe. Men jeg ser frem til hans næste projekt. Manden er en dygtig instruktør, ingen tvivl.

21/04-05Sí! ....
Anonym
Har kun set 'Panic Room' en enkelt gang, og det er lang tid siden (da den kom på gaden), da virkede den ikke imponerende, men skal ikke kunne sige det i dag, og så igen (Das Gott) mennesker har jo forskellige perspektiver og holdninger også omkring film, jeg syntes f.eks. at 'Alien3', muligvis, er den bedste og mest originale i serien. Som et eksempel, for det kan jo være lige så rigtigt! .... (N)

21/04-05Sandt
Anonym
Jo jo det er skam også sandt nok. Folk er (heldigvis) forskellige. Og tak for det.

21/04-05Niño
Anonym
Enig, "Alien 3" er i hvert fald den mest undervurderede i rækken. Ikke mange debutinstruktører havde hans overblik i sin tid. Personlig fandt jeg "Panic Room" glimrende. Alene at den formår at være konstant spændende med blot én kulisse til rådighed er jo imponerende. Så det må altså blive 5 ud af 5 rigtige herfra Gott ;o)

21/04-05Det er bare okay!
Anonym
Men vi kan være enige om, at manden er dygtig. Jeg føler bare, at manden er svingende i kvalitet. Den ene dag laver han mesterværker, den anden dag laver han mindre gode film - blot min mening.

Panic Room er godt lavet, især den kameraføring, hvor kameraet kommer alle steder i huset - det var godt lavet. Og der spilles fint, men filmen var dybt forudsigelig og ikke særlig spændende synes jeg. Alien 3 var bare kedelig, men den var godt lavet. Så vi har The Game, Seven og hans allerbedste Fight Club, hehe. Det giver jo også kun 3 ud af 5, Emil - hehehehe

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.