Bleeder: Blod fra hjertet

Bleeder

27/04-05Blod fra hjertet
Asfalten, menneskene og samfundet bløder fra åbne sår i Nicolas Winding Refns poetisk-desperate storby-digt om grusomhed, forløsning og håb.

'Bleeder' er ikke et efterfølger til 'Pusher', selvom man umiddelbart godt kunne få den tanke, når der er tale om samme instruktør (Nicolas Winding Refn) og hovedrollen (Kim Bodnia).
'Bleeder' er et stykke storby-dramatik med fokus på desperate menneskers søgen efter forståelse, omsorg og betingelsesløs kærlighed.

Den rastløse Leo (Kim Bodnia) er kæreste med den stille pige Louise (Rikke Louise Andersson), som han venter barn med. Filmnørden Lenny (Mads Mikkelsen) langer videobånd over disken i den lokale videobiks, som er ejet af fremmedarbejderen Kitjo (Zlatko Buric). Louis (Levino Jensen) er bror til Louise, arbejder som dørmand på et diskotek og har tilknytning til rockermiljøet. Lea (Liv Corfixen) drømmer sig væk i bøgernes verden, mens hun serverer fast food på en grillbar.

Det hele er alt i alt så fantastsik smukt, hjerteligt og formidabelt lavet. Skuespillerne ses sjældent bedre og den smukke musik er perfekt ramt til de hjertelige scener.

Det er et mesterværk...

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.