Sidste udkald: Paranoia

Sidste udkald

27/04-05Paranoia
Herlig hårdkogt som kun Verhoeven kan lave dem, mikset sammen med en ganske intelligent Phillip K. Dick novelle "We Can remember It For You Wholesale"

Douglas Quaid (Schwarzenegger) hare mareridt om en (muligvis) tidligere tilstedeværelse på Mars, og da dette er hans store passion går han til firmaet Rekall, hvor han får implantet nogle ferieminder om Mars, men noget går galt og pludselig vil alle mulige dræbe ham inklusive direktøren for Mars' iltproduktion! Hvad skete der hos Rekall?

En rigtig brutal blodig og rå film, jeg betegner som værende Arnolds bedste film sammen med Terminator 1 og 2. Paul Verhoeven er god til at opbygge en K. Dick pranoia stemning, men den når aldrig at komme på grænsen til det kedelige, for oven i smides der mange, dødgode actionscener ind, så man får aldrig lejlighed til at kede sig, og vigtigst af alt den er ikke for lang.

Bottom line: En rigtig god historie forklædt som Schwarzenegger actionbrag

Hvis man er fan af filmen vil jeg helt klart anbefale at købe Sandrew Metronomes 3 dobbelte dvd release som kom på gaden for ikke så lang tid siden, der udover filmen indeholder en skive med ekstra materiale (guf) og desuden en skive med filmen, specielt fremstillet til dit DVD-ROM drev! Dejli' udgivelse

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.