Batman vender tilbage: Vellykket?

Batman vender tilbage

01/05-05Vellykket?
Anonym
Med den originale Batman skabte Burton en fortræffelig epos om selve essensen af Batman, en film der ikke kun visuelt tog os med storm, men også formåede at have en hvis dybde trods materialet.

Da Burton senere vendte tilbage med forsættelsen "Batman Returns" gik det dog galt, alt hvad han havde fået opbygget i den originale film faldt til jorden og endte med at blive en skamplet på den originale.
Der gik simpelthen for meget "Børnetime" i den, det psykologiske aspekt var som sunket i jorden og Bruce Wayne/Batman fremstod som en kedelig to-dimensionel figur der udelukkende kom frem fra sit skjul for at blære sig med nye teknologiske våben.
Skuespiler præstationerne var dog fortræffelige, alene De Vito´s Pingvin og Pfeiffers Catwoman stjal hele billede og gjorde filmen til deres egen.

Burtons hovedsagelig fejl med denne film var at han pludselig vendte det blinde øje til den dybdegående indgangsvinkel han selv havde startet i den originale, og dette resulterede i at filmen blev en vattet hybrid mellem den originale og tegnefilmen.

Da Joel Schumacer senere kom på banen med Batman Forever og Batman & Robin gik det dog helt galt.....

Nu krydser vi bare fingrer for at Nolan redder hele affæren med Batman Begins.

01/05-05Enig...og dog!
Jeg er måske ikke helt enig med dig, mht at Burtons Batman film skulle indeholde en vis dybde i personerne og historien. Og heller ikke Schumacher's udgaver for den sags skyld. Men Forever var dybt underholdende og morsom på den gode måde. Det samme gælder denne her. Burtons originale Batman fandt jeg dog lidt kedelig, uden at være dårlig, og synes heller ikke den byder på noget dybere, end blot udmærket og acceptabel underholdning. Blot min mening. Skuespillet er dog helt fantastisk i begge film, det giver jeg dig ret i.

Så jeg håber stadig på, at Nolan kan lave den ultimative Batman film, som har ALT.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.