Jagten på Masken: ©Infantil humor©

Jagten på Masken
Film Jagten på Masken
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anonym
nej nej daMovie Freak
hallo B.T tag jer sammenAnonym
©Infantil humor©Forceoffive
Tjaa,,Anonym
hmdepp-rox
ikke superkanut1
SE DENAnonym
Indlæg Se alle indlæg (11) Se mere

07/05-05©Infantil humor©
Denne film kan ikke anbefales til folk over 12 år og hvis man er under 12 år, så vil man måske more sig, men det yngre af publikummet vil måske undre sig over f.eks. hvad en sædcelle er og hvilken film replikken "Say hello to my little friend" er taget fra. Med andre ord kan man spørge sig selv: Hvem er målgruppen til denne film? Den eneste grund til at jeg så denne film i biffen var da også kun fordi, at min kæreste og jeg var i selskab med to piger på henholdsvis 9 og 11 år.

"The Mask" med Jim Carrey var i det mindste en film, som også sigtede mod et lidt ældre publikum, hvorimod humoren i denne film er så banal, at det ikke alene er forudsigeligt, men også irreterende at være vidne til undervejs.
Derudover skal vi selvfølgelig have en morale proppet ned i halsen. Det er trods alt obligatorisk i en amerikansk film. Selv i en film som denne, hvor alt er under lavmålet.

Derudover er jeg ikke den store fan af Jaimie Kennedy. Hans skuespil og mimik er en belastning at overvære.

Så alt i alt en kæmpe fuser af en efterfølger, som kun er lavet for at tjene lidt ussel mamon i kølvandet på etterens succes.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.