Der Untergang: Pladder-romantik!

Der Untergang

08/05-05Pladder-romantik!
Anonym
Den velkendte historie om den tyske tosse og hans disciple, udført i en kvalm og haltende europæisk udførelse, med langt til forståelsen af lys og skygge, og langt til et udtalt ønske om at lære af fortiden. Hvis filmen har et budskab, må det være at Hitler var en lallende skør tosse - jeg savner en aktuel konsekvens af hans vanvid. Sandheden er at rascisme atter er kommet ind i de politiske fløje, og at vi i Danmark er godt igang med noget der mindede om de tidlige år i nazismen "stuerene" politik. 300.000 danskere har set filmen, og ud af disse er der rigtig mange som mener at "de fremmede" skal ud af landet. Det kunne filmen da godt have sagt, hvis den turde. Hitler forfulgte på et tidspunkt også grøndthandlere, fordi han mente at de snød, og at det lå til deres natur. Det gør vi sjovt nok også i danmark. Senere fængslede Hitler jødiske børn som var uopdragne, fordi han mente at deres forældre ikke kunne opdrage dem. Dén holdning er også udbredt idag.

09/05-05Hold da helt ferie
Anonym
Poul, tag ind og se den film igen med åbent sind og giv os så en vurdering en gang til.

Det er godt nok en omgang pjat, du fyrer af. Hvordan kan du overhovedet tillade dig at sammenligne nazismen med demokratiet herhjemme i Danmark. Jeg stemmer for øvrigt radikalt og synes, det var en fremragende film.

12/05-05plader romantik??..
Anonym
hvorfor lave en overskrift der hedder plader romantik når selve anmeldelsen ikke har noget at gøre med det overhovedet, det virker lidt som en dansk stil fra femte klasse. Desuden er det filmen der skal skrives om.. ikke dansk politik

05/08-05Nøh!
Anonym
Prøv at høre, de fremmede iDanmark skal ud! Altså når de begår forbrydelser så er det bare hjem, om de bliver dræbt eller ej!
og ja børn (15- år) bliver fægslet i dag, hvorfor?
De har brudt loven, selvfølgelig er det ærgeligt at sidde inde som 15 årig, men man kender konsekvensen på forhånd så...
Og Danmark har intet med Nazismen at gøre. forstået?!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.