Der Untergang: Pengemaskine.

Der Untergang

08/05-05Pengemaskine.
Anonym
Det er forkert at denne film skovler penge ind, uden at man deler ud af disse mange penge til de ofrene for Hitler. Pinligt - usmageligt - og uheldigt. Instruktøren Steven Spielberg havde i kontrakterne til hans film "Schindlers List", indført at en anseelig procentdel af overskuddet skulle gå til fonden "the shoah foundation", som Hollywood nu betaler til, hvergang de laver en Box Office film, som relaterer sig til Jødeudryddelsen. Denne fonds formål er at samle alle levende billeder og beretninger om jødeudryddelsen, i ét stort samlet arkiv til eftertiden.

12/05-05Humør-Bombe
Hvis man skulle følge din tankegang skulle Titanic give til ofrenes familier, Pearl Harbour ditto, Gone With The Wind til efterkommere efter negerslaveriet, og Adams Æbler til gud og hver mand (i bogstaveligste forstand). Det er en meningsløs og uendelig fordring du lancerer.

Bare fordi Speilberg er storsindet, betyder det ikke at andre er forpligtet til at følge hans eksempel. Det må være op til den enkelte film.

Pas i øvrigt på med at skyd en film, med så vigtigt et budskab, sådanne klamme motiver i skoene. DET er uanstændigt.

13/05-05Budskab ?
Anonym
Hvad er budskabet i Untergang ? -udover at Hr. Hitler tilsyndelandende lider af nervøsitet i sin højre hånd (som i filmen ofte ryster) ??? jeg mener at det er kritisk at der i filmen ikke er et klokkeklart budkab som siger: Han var politiker og rascist - det er mange politikere også idag - og det er FARLIGT !!!!

15/05-05Humør-Bombe
Du vil jo i virkeligheden have en helt anden film end den, som Hirschbiegel har villet lave.

Du bør nok også lære at værdsætte budskaber, der ikke er skåret til at være forsiden på Ekstra Bladet. Filmen er bestemt klart kritisk over for Hitler. Synd hvis du ikke kan se det - men det kunne folk i 1930'erne jo heller ikke.

Sjovt at du kun tager fat i et enkelt ord fra min i sidste sætning. Hvad siger du til det andet jeg skriver ?

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.