Into The Sun: Pensionen kalder!

Into The Sun
Film Into The Sun
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
into the sunmovie guy
Som En Luder På AkkordThomas Nielsen
nopeAnonym
Pensionen kalder!AB

17/05-05Pensionen kalder!
Selv med de minimale forventninger skuffer denne film. Jeg fik lige lyst til at se, om den gode gamle Seagal kunne sparke røv, som han engang var så god til – hans nyeste film er desværre ikke særlig god, for at sige det pænt. Into The Sun er faktisk heller ikke underholdende, og når denne slags film ikke engang kan underholde, så er der noget galt med filmen. Og det trækker altså MEGET ned i stjernerne. Udover det, så har denne film ikke en historie. Filmen er plotløs. Den første time er simpelthen så kedelig, og når der endelig kom noget action, virkede det også kedeligt, slidt og uopfindsomt skruet sammen. Det hele er bare set før og meget meget bedre, også i de tidligere Steven Seagal film.

Som i kan se, så er der ikke meget at komme efter her – tro mig. Spild ikke dine penge på denne film, vent til den engang dukker op på tv. Du kan sagtens finde noget bedre i din Blockbuster. 1 stjerne.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.