Kongekabale: kendiskabalen

Kongekabale

24/05-05kendiskabalen
først vil jeg sige at denne film er vild flot visuelt, har rigtigt godt skuespil og har en flot fotografering, som der skal roses meget for!
Jeg var ude på nimbus i august, og da jeg så plakaten hænge oppe på væggen, tænkte jeg med det samme: Det her bliver året flop. det blev det så ikke - og med god grund!

Kongekabale er, som sagt, flot visuelt, har godt skuespil og en rigtig god og spændende historie. Det er meget modigt at lave en politisk thriller, men misforstå mig ikke det er herre fedt at vi i danmark ser noget andet end de latterlige social-realisme-drama-film. fedt med noget anderledes.

noget der irriterer mig grænseløst ved kongekabale er sjovt nok ikke det tekniske, historien eller andet bag kameraet. det er såmænd skuespillerne, og her mener jeg ikke skuespillet, det er BARE skuespillerne. jeg kan ikke tag at man har set alle dem i filmen før. jeg tror at de eneste jeg ikke havde set før var.... ulriks datter! Og.... en eller to af politikkerne. nogle af scenerne i filmen fandt jeg også en smule kedelige, lidt ligegyldige... det samme gælder nogle af bipersonerne.

- husk nu, dette er min mening.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.