Se7en: Se7en...

Se7en
Film Se7en
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Dyster mørk og makaber Martin Lindahl...
Min kommentar til Se7enFilmBaron
Slettet
Oscar-Prognosewrathcoil
Pis!Anonym
Fantastisk!Martin
Fremragende thriller..!DiscoLemon
Benjamin Button!!wrathcoil
Indlæg Se alle indlæg (82) Se mere

24/05-05Se7en...
Se7en er virkelig en film de fleste vil elske. Det er en af de bedste thriller der er lavet. David Fincher har virkelig taget sig sammen, og lavet et kunstværk, ude fejl...

Se7en er baseret på den klassiske 'detektiv-finder morder" og det består af små/store hints der føre detektiverne tættere på morderen eller føre dem ingen vejene.
Detektiv Somerset og hans nye makker/afløser mills undersøger et mord på en mand, der er blevet slået ihjel på en yderst brutal måde. Senere finder de et andet lig der også er slået ihjel brutal. Somerset finder dernæst ud af at de 2 mord er forbundende og at der vil komme 5 mere. Somerset finder frem til at en seriemorder opererer med at udføre bibelens syv dødssynder.
Så er det den store jagt begynder på den mystiske og pyskopatiske morder.

Morgan Freeman gør det perfekt, som den kloge gamle somerset. Han overdriver ikke eller laver andre fejl. Han kan til tider også være sjov.
Brad Pitt spiller hans makker mills som er en ung og vild detektiv der vil hurtig have tingene opklaret. Han vil helst selv, men han indser at det ikke kan gøres alene.
Brad Pitt spiller måske sin bedste rolle.
Kemien mellem de to er rigtig godt, og de forholder sig troværdigt og interessant til de ting, de gennem filmens forløb udsættes for, specielt Mills' reaktion på den overraskende twist i filmens slutning er overbevisende fra pitt´s side.. Det er virkelig en skræmmende slutning, som man må tage hatten af for.
Kevin Spacey er så manden på flugt fra de 2, og han har ikke i sinde om at blive fanget til hans mesterstykke er fuldført. Spacey er super i rollen som den pyskopatiske morder der laver disse frygtelige "henrettelser" hvis man kan kalde dem det. Han har ikke en normail pyskopat stil. Han er meget afslappet og en meget intelligent person. Man kan sammenligne ham med Hannibal Lecter.

David Fincher har det med at lave mystiske og skumle film. Se7en er nok den mest mystiske sammen med fight club, der også har noget lignende Se7en. Sammen med panic room, er de 3 meget mørke/dyster og skaber en uhyggelig stemning, man ikke kan krybe væk fra.
Se7en og Fight Club vil jeg mene er Fincher´s bedste, hvor han har fundet den perfekte rolleliste til filmen. Godt gået!

Vil helt klart anbefale denne film, for enhver der har smag og er vild med thriller. Det bliver nærmest ikke bedre end dette!
6*****

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.