Blade: Trinity: ©Chokerende ringe©

Blade: Trinity

30/05-05©Chokerende ringe©
Lige så begejstret jeg var, da jeg kom ud af en biograf i New York efter at have været til verdenspremiere på "Blade" tilbage i 1998, lige så chokeret var jeg over denne bunke puuh-bæ af en 3´er.

Alt ved denne film er dårligt skruet sammen. Historien er papirtynd, skuespillet får det til at løbe en koldt ned af ryggen og action sekvenserne er gabende kedelige sammenlignet med "Blade 1". Man skulle formode, at instruktøren ville prøve at overgå de tidligere film i serien, når det kom til action, men tværtidmod er det en gang fesen genbrug vi har med at gøre og en ny kniv med wire i til at supplere Blade´s våbenarsenal, er ikke nok til at man er ved at sk... grønne grise af bar beundring.

Det værste er dog opbygningen. Filmen roder rundt i den ene mere ligegyldige scene efter den anden og klimakset henimod slutningen falder helt til jorden.
Det er tydeligt at se, at Goyer normalt disker op med manuskripterne og ikke har så meget erfaring med at instruere.

Snipes i sig selv virker meget kørt fast i rollen som Blade og til tider virker han nærmest hensat til sidelinien. Hvis folkene omkring ham så bare kunne holde filmen oppe, men ak nej.

Selvom jeg holder af at se Ryan Reynolds i diverse komedie-serier på tv, så hører han slet ikke hjemme i denne film. Han skal forestille at være filmens sjove indslag, men det falder helt til jorden. Simpelthen fordi det ikke passer ind her.

Derudover er Jessica Biel da som sædvanlig dejlig at se på, men det er lidt svært at se hende som en "sejning", der render rundt og kicker ass. Alene hendes måde at gå på, ser belastende ud.

Når vi nu er ved ordet belastende, så gav Parker Posey mig lyst til at skyde mit fjernsyn. Mage til belastende og overgearet præstation skal man lede længe efter.

Sidst men værst så må den største skandale i denne sørgerlige undskyldning af en film være fyren der spiller Dracula - undskyld Drake.
Det er jo nærmest blasfemi, at sætte en person med så lidt udstråling og så få fællestræk med hvad man forbinder Dracula med til at spille manden. Hvem har castet denne film?
Har de siddet og tænkt "Vi kunne godt bruge endnu flere hormonboller, som ikke kender til ordet skuespil i filmen - lad os få ham her til at spille Dracula, for han ser så frygtindgydende ud?

Hvis han så bare så skræmmende ud med make-up, men der skuffer filmen også ved totalt at have frarøvet looket fra "Predator".

Alt i alt er det skuffende at se Blade-serien tage en sådan drejning, da den første var en af de bedre film jeg har set indenfor action og superhelte genren.

Filmen er simpelthen malplaceret, ufrivllig morsomt og værst af alt for en film af denne type: til tider direkte kedelig.

Hvor Blade 1 i visse scener satte standarden for action på det tidspunkt, der minder denne her mere om en B-film.

Umiddelbart skulle man være i stand til at give en film som denne to stjerner pga. action sekvenserne ved bare at slå hjernen fra, men da opbygningen, skuespillet, replikkerne og alle de andre småting er så kiksede, så de overskygger alt, så er det sgu svært. Derudover er jeg alt for pissed og skuffet over denne uværdige 3´er, så jeg ikke kan give den mere end én.

Puuha!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.