Million Dollar Baby: ©Livet i en boksering©

Million Dollar Baby
Film Million Dollar Baby
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Million Dollar BabyUsman
Million dollar babyLasse Mol
"A star is born and she is so more...Caroline1W
Frederikke1.w
Vejen for lykkeGaby
Linnea1w
Nelem Nelem1001
Million Dollar Baby?Laura S 1.w
Indlæg Se alle indlæg (85) Se mere

30/05-05©Livet i en boksering©
"Million dollar baby" er igen en film fra Clint Eastwood lavet i den gamle stil, hvor skuespillerne får lov til at udfolde sig og ikke bliver overskygget af effekter eller et forsøg på at lave et så original manuskript som muligt.

Filmen omhandler forspildte chancer og om at tage imod det, hvis man får en ny.
Selv om boksning er en markant del af filmen, så er det ikke det, som er det essentielle i denne film. Den kunne såmænd sagtens have foregået i et andet miljø og stadig fået sit budskab igennem.
Nu handler boksning til gengæld tit om at overkomme alle odds og se sin frygt i øjnene og derfor matcher boksemiljøet perfekt de temaer, som filmen indeholder.

Swank gør det fortræffeligt og er godt assisteret af de to ældre herrer, Freeman og Eastwood. Clinten er endda mere menneskelig i denne film end jeg husker at have set ham i meget lang tid.

Det er en film, som ikke lægger meget nyt for dagen filmisk, men hold kæft hvor er det klasse, at se de tre hovedpersoner folde sig ud.

Filmen fik mig samtidig til at tænke over noget en meget klog person engang sagde til mig: Vi vælger ikke selv vores familie og et eller andet sted er vores rigtige familie vores venner og kæreste/kone, da det er personer vi har valgt at omgåes udfra egne præmisser.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.