Generalen: Anmeldere og brugere

Generalen

02/06-05Anmeldere og brugere
Anonym
Jeg kom lige til at tænke på, at man ofte, her på siden, ser, at anmelderne kan rose en film til skyerne mens brugerne langt fra er lige så begejstrede. F.eks. her.

Hva\' tror i det skyldes?

02/06-05Det Skyldes...
..at der sidder nogle barnerøve og stemmer sådanne film ned, af grunde jeg ikke fatter, for de har ikke set dem, kan blot ikke tåle at de får så god kritik. Jeg har efterhånden set det mange gange her på Scope.

12/06-05Anmeldere - biografgængere
Her er jeg slet ikke enig i Thomas svar - vi taler om hvorfor der ikke er overensstemmelse mellem anmeldere og den almene biografgænger. Her tror jeg at det er fordi, der sidder en række anmeldere, som ser sig selv som intellektuelle og bedrevidende og glemmer at sætte sig ind i, at det mange dybest set vil have er en gang god underholdning.

Thomas har dog ret i at der findes en række tumper, som stemmer selv om de ikke har set filmen (der var fx. over 200 stemmer på Star Wars III før premieren).

En person herinde skrev: en film kan kun få enten 6 stjerner eller 1 stjerne, der er ingen mellemvej - den er god eller dårlig. Det lader jeg bare stå...

12/06-05Brugere og biografgængere
Der er stor forskel på almene brugere og biografgængere. Brugere på denne type sites er typisk unge mænd og teenagere, der, som du siger, ser film for at blive underholdt.


Ved denne film skyldes tendensen nok, at en flok brugere har stemt filmen ned uden at se den.
"Generalen" er absolut ikke kun for intellektuelle eller bedrevidende. "Generalen" er netop indbegrebet af underholdning, og på ingen måde en film, der kun er for intellektuelle. Jeg er sikker på at tre-årige børn ville kunne se denne film og forstå det meste. Når anmelderne giver den topkarakterer, så er det fordi at de mener at filmen er sjov og underholdende. Prøv at læse citaterne for filmen.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.