Eksorcisten: Begyndelsen: "100% Uholdbart Makværk"

Eksorcisten: Begyndelsen

06/06-05"100% Uholdbart Makværk"
Puh, det er rigtigt rigtigt skidt det Renny Harlin præsenterer i Exorcisten 4.

Sikke en omgang fortyndet gammelmandstis han kaster i ringen, når han i stedet burde have kastet et hvidt håndklæde i ringen og sagt OK, det her kan jeg ikke, jeg må lave noget andet.

Cliffhanger 2 måske?

Men nej, istedet maltrakteres Exorcistens omdømme til ukendelighed, lissom tilfældet var med 2eren og 3eren.
Gad vide om nogen over 20 kender til den originale. Jeg håber og beder inderligt til de gør.

Det er synd og en gedigen synd at begå harakiri mod en genistreg som Friedkins mesterværk i scary scary !
Rent æv!

06/06-05Mephisto
Jeg kender til originalen og jeg tog denne 4'er som en actionfilm...jeg satte den overhovedet ikke i samme bås som Friedkins mesterværk og ved at gøre det fandt jeg en god engangs-underholdningsværdi i denne, og for at være helt ærlig tror jeg også at Harlin har haft de samme tanker...bare at lave et godt action-splat flick

En ting til: 2'eren var ikke noget at råbe hurra for, men jeg synes du skulle gense 3'eren...rigtig creepy

Desuden har jeg hørt at Morgan Creek har udsendt Paul Schraders kasserede oprindelige 4'er, der har fået en noget højere rating end denne

Men det er da rigigt: Begyndelsen er langt fra en god film

07/06-05Hvor er action´en?
Anonym
Jeg har hørt flere nævne, at man bare skal tage filmen som en god omgang ramasjang action og ikke sammenligne den med etteren.

Jeg havde personligt ingen forventninger til, at filmen bare ville bare nå halvvejs op på siden af Friedkin´s klassiker, når der stod Harlin på instruktørstolen.

Derfor var jeg endnu mere skuffet over, at filmen ikke engang var underholdende. Derfor spørger jeg af ren nysgerrighed: Hvor er den action henne, som folk snakker om? For mig at se er der kun lige den dårligt computeranimerede scene med hyænerne (eller hvad det var) og så det obligatoriske endelige opgør til sidst. Resten var da bare tom snak og antydninger til, at der snart skulle ske noget?
Og det er da ikke fordi, at Harlin ikke har kunnet lave en gyser, som bare var tilnærmelsesvis underholdende. "Deep Blue Sea", "Prison" og "...Elm Street 4" er nærmest milepæle indenfor underholdning sammenlignet med denne her.

Denne film er for mig det mest langsommelige forsøg på at snakke sig til et niveau, som kunne nærme sig etteren og på det område minder den faktisk en del om Eksorcisten II, som er en af de velnok dårligste film, jeg nogensinde har set.

Anyway, jeg var bare nysgerrig efter at få opklaret hvor al den action folk snakker om forsvandt hen fra den DVD udgave jeg overværede. Jeg er blevet snydt, er jeg! (Griner)


Til gengæld er jeg enig mht. til Eksorcisten III. Meget ubehagelig og fængslende film.
Den lange scene på hospitalet er stadig en af de klammeste, jeg har set.
(3´eren er blevet oprettet herinde, kan jeg se. Great).

07/06-05gider ikk
Anonym
engang at ofre penge på det her. Nu er jeg heller ikke den største fan af de her film, så jeg holder mig nok fra. Min lillebror har set filmen, og den var noget møg sagde han. Det tror jeg gerne på.

Harlin's dage er desværre talte. Han har kun budt på skuffelser, og hvis jeg skal være ærlig, så har han ikke lavet noget godt i mange år - ja, vi skal måske tilbage til The Long Kiss Goodnight, og det er trods alt pæn mange år siden. Clifhanger og Die Hard 2 var super underholdende film, og et par andre også, men ellers noget svingende instruktør.

07/06-05hmmm.
har lige genset den og tor måske jeg kom til at tage munden for fuld...grunden til min tidligere kommentar var nok at jeg så gerne ville finde noget godt at sige om den...:D når det nu var Harlin (som var min gudeinstruktør i de tidlige halvfemsere) dr sad bag kameraet

Men desværre...filmen falder da helt til jorden ved andet gennemsyn, og hvad sker der for CGI-hyænerne

Håber Paul Schraders prequel snart får DK- premiere

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.