Charlie's Angels: Uden hæmninger: Hvorfor blive ved??

Charlie's Angels: Uden hæmninger

08/06-05Hvorfor blive ved??
Indholdsløs, fantasiløs og uoriginal omgang vold uden grund film, som ikke engang kan underholde sine fans. Ja, der sker muligvis en masse i filmen, men hold kæft hvor er det hele latterligt skruet sammen. Filmen er en stor fed kliche, ligesom etteren var det. Hvorfor også lave en efterfølger til en i forvejen slap og katastrofal første del? Ja, det er et spørgsmål der må stå i det uvisse??

Actionscenerne er hugget fra andre actionfilm, mens instruktøren bruger velkendte musiknumre fra diverse pop/rock stjerner til at understrege en simpel pointe. Musikken passer i øvrigt slet ikke ind i denne slags film, og når man hører Prodigy og Pink i baggrunden, føles det som om man var på et diskotek.

Det hele føles så uoriginalt, reklame/MTV-agtigt, pinligt og jeg kan blive ved. Den ene ligegyldige actionscene pumpes ud efter den anden, og sådan fortsætter det i en uendelighed. Skuespillet, manuskriptet og den form for action Charlie’s Angels prøve at imponerer med, burde aldrig have set dagens lys.

Det er imponerende, at filmen får et gennemsnit på 70% her på scope?? Endda af anmelderne??

08/06-05Er det dig?
Anonym
Kan det virkelig passe at det er Das Gott, som er sådan ude efter de kære action-engle...? Så har man det det med...!

09/06-05øhh
Anonym
Hvem skulle det ellers være? Men jeg er ikke helt sikker på, hvor du vil hen med din kommentar??

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.