It Runs in the Family: Fantastisk film!

It Runs in the Family
Film It Runs in the Family
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Ret god !Camilla
Fantastisk film!AB

28/06-05Fantastisk film!
Fantastisk, velspillet og vedkommende drama/komedie med store skuespillere på papiret. Filmen fungerer nu meget meget bedre som et drama, da den er meget realistisk og tegner et godt og uglamourøs billede af hverdagen i familien Douglas. Alle medvirkende kæmper mod hverdagen og de konflikter der måtte opstå her i livet, og det er netop på det punkt filmen vinder og overbeviser ganske klart – den er troværdig, og vi er frie for sødsuppe og lykkelige slutninger.

Skuespillet er fremragende. Douglas familien spiller ret overbevisende, og selv den gamle Kirk har endnu ikke smidt håndklædet i ringen – han kæmper til det sidste, og det gav pote. Han er fremragende, og det er resten af holdet også. Instruktøren giver sig god tid, til både historien og personernes udvikling. Filmen er bestemt heller ikke uden humor, men det ville være synd og skam at kalde filmen for en decideret komediefilm, da den slet ikke er en komedie, men et drama. Forventer man det ene grin efter det andet, så er der desværre kun skuffelser at hente her. Du skal faktisk forvente en seriøs og menneskelig film om Douglas familien, der hver især kæmper mod hverdagskonflikter, som livet er så fuld af. God fornøjelse!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.