Batman Begins: ©Frygten er mit våben©

Batman Begins

27/07-05©Frygten er mit våben©
Til trods for at jeg sidste lørdag var ved at få ødelagt min bioografoplevelse af de sædvanlige stereotypiske vi-kommer-bare-15-minutter-inde-i-filmen-og-lader-vores-mobil-være-tændt elementer, så lykkedes det mig dog, at komme ud af biografen med en vellyket filmoplevelse.

Nolan´s bidrag til serien er måske det bedste hidtil. Selvom jeg nød Burton´s visuelle og fantasifulde stil, så er det nu meget befriende, at se en mere realistisk udgave af Batman. Alene af den grund at Nolan dermed samtidig viser et mere psykologisk aspekt af Bruce Wayne og Batman fremstilles mere rå end i de tidligere udgaver - ikke mindst takket være Bale´s præstation. Filmen er således også mere dyster end sine forgængere. Denne gang dog også på historiesiden end bare visuelt.

Bale gør et godt indtryk og i det hele taget er det jo en fremragende cast, som Nolan har fået samlet, hvor der også er plads til at mere ukendte navne som f.eks. Cillian Murphy (som vi snart får at se i Craven´s "Red-Eye") får mulighed for at skinne igennem.

Derudover er det meste vel allerede sagt om denne film, som velnok er en af de bedste superhelte film og en af dem med mest dybde, som jeg har overværet - sammen med "Spiderman 2".

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.