Batman Begins: Endelig

Batman Begins

29/07-05Endelig
Anonym
Vi har nu endelig fået en ordenlig Batman ovenpå mere eller mindre talentløse instruktøreres forsøg med universet.
En anmelder mener den er overvurderet og ikke rummer nævneværdig psykologisk dybde... hvad kan jeg sige? Du har ret(!) men du forstår ikke pointen. Batman Begins er naturligvis ikke dybere end så meget andet, men den er i tråd med det univers, som vi kendere forventer at se.
- tanke spring
Nu har jeg ikke meget pænt at sige om George Lucas, men forestil dig at du synes at Star Wars er fantastisk og at Tim Burton pludselig laver en fortsættelse og derefter Joel *fucking* Schumacher, så vil du også ånde lette op over Begins...

Kew

29/07-05Stadig ikke min point...
Anonym
Du har evig ret i det du skriver, men det er stadig ikke min pointe. Jeg understreger endnu en gang at Nolans Batman ER underholdene, og ja den er betydelig bedre end både burtons og schumachers. Men men, jeg kalder den overvurderet på det grundlag at den simpelthen ikke ejer alle de dybe psykologiske aspekter som "Jeg-elsker-bare-batman" fansene nærmest hænger på nakken af hinanden for at påpege.
Filmene er lige så klichee´fyldt som enhver anden kvalitets actionfilm og har lige så mange svage punkter.
Filmen er ikke mere end den udgiver sig for at være, nemlig en Batman film alias en superheltefilm.

29/07-05Samuel
Der tager du fejl. Læs evt. mit indlæg.

Desuden er Nolan (eller hans editors klipning) helt eminent. Den matcher nemlig filmens angstmotiv ved at være så skør og vild. Nolan klipper jo ikke en film om til en actionfilm for drengerøvenes skyld:-)

Der kan siges mere om filmen. Men vi kan jo tales ved om en 5-10 år, når eftertiden har fået lejlighed til at tale med;-)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.