Dune - Ørkenplaneten: Middelmådig film

Dune - Ørkenplaneten
Film Dune - Ørkenplaneten
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Lynch This!...Sletsletslet
om igenCasparus
Elsket og hadetShadowshire
Fantastisk bog - Meget ringe filmAntaeus
ha ha haAnonym
SkodfilmAnonym
Middelmådig filmAntaeus
psstAnonym
Indlæg Se alle indlæg (27) Se mere

31/07-05Middelmådig film
Dune er en af de bedste bøger jeg har læst, mens filmen højest kan karakteriseres som middelmådig. Filmen må være ekstremt forvirrende for de som ikke har læst bogen og for dem som har læst bogen er den ekstremt overfladisk. Der er på intet tidspunkt nogle ordentlige beskrivelser eller begivenheder i filmen, der gør at man kommer ind på livet af personerne - det som gør at en film kan karateriseres som god. Den følger bogen forholdsvis nøje i den store handling, men på en næsten jappende måde hvor det må være fuldstændig uforståeligt, hvis man ikke har læst bogen for der er på intet tidspunkt en dybere gennemgang af hvorfor tingene sker. Ellers en fantastisk skuespillerbesætning, der er valgt men det redder desværre intet.
Jeg sidder kun tilbage og tænker tænk hvis man kunne ha´ lavet filmen Dune så gennemført som Jackson præsterede med Ringenes Herre. Disse to bøger er tæt på at være ligeværdige, men skal filmene sammenlignes så er Ringenes Herre mindst 3-4 klasser bedre end Dune.

Synd at man ikke kunne gøre det bedre -
2 stjerner kan den lige snige sig op på.
Ville være fedt at se Jackson lave en trilogi af Dune :)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.