Batman Begins: Mørk og gribende

Batman Begins

02/08-05Mørk og gribende
Anonym
Filmen er helt klart den bedste tegnefilmatisering man kan finde. X-men, Spiderman, Supermand, gå hjem og vug.

Den psykologiske faktor i filmen, hvorfor Bruce Wayne bliver batman er overbevisende, og de effekter han har i eftertiden er fantastisk skildret. Hvert eneste sceneri er gennemført, beskidt og ladet med en intens dysterhed.

Skuespillet er helt i top i filmen. Liam Neeson leverer en tilsyneladende god mand, der dog viser sig at være fuldstændig kold og ubarmhjertig til sidst. Det er fedt at se ham i en skurkerolle.
Morgan Freeman er underholdende som Fox, og Michael Caine viser igen at han er fantiastisk i lgiemeget hvad han laver. Katie Holmes er dog efter min menign fuldstændig forkert i den her rolle. Hun virker for sød og blød til at være den kvinde som Rachel Dawes er. Hun er den eneste fejlcasting i denne film. Gary Oldman er dejligt afdæmpet i rollen som "the good cop" hvilket klæder ham virkelig godt.
Cillian Murphy spiller Dr. Crane/Scarecrow med en underligt underliggende modbydelig frastødelse, der er helt emminent, og gør ham utrolig skræmmende.
Til sidst har vi jo også lige vores Batman/Bruce Wayne i skikkelse af Christian Bale, der er helt fænomenal i denne rolle. Intensiteten stråler fra ham, vreden, hævntørsten og lidelsen over sine forældres død. Han er batman, og han er videunderlig i den her rolle.

Se den, mega fede effekter, emminent skuespil, dystre omgivelser og tager selvtægt og terror frem i lyset. Bravo Nolan!

03/08-05Enig!
Er enig i meget af det du skriver der ;)
Dog undrer det mig at du kun har givet filmen 5(af 6) stjerner når du kun har gode ting at beskrive om filmen? ;)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.