Batman Begins: God, men ikke bedst :-)

Batman Begins

07/08-05God, men ikke bedst :-)
Filmen er underholdende – ingen tvivl om det. Men når det så er sagt, må jeg dog også erkende, at jeg har lidt svært ved at svinge mig op i samme entusiastiske og begejstrede højder som størstedelen af Scopes brugere tilsyneladende befinder sig i.

Dette skyldes blandt andet at:

- En del af kampscenerne var lidt for langtrukne.

- Christian Bales Batman-stemme var temmelig karikeret (selv for en person, der skal forestille at være en tegneseriehelt). Jeg vænnede mig dog til den, men kunne ikke lade være med at fnise lidt, når han begyndte at brumme.

- Den lille ”søde” Batman-elskende dreng var direkte irriterende (på den overdrevne amerikanske sentimentale måde). Det kan godt være, at han kun var med i 2-3 scener, men det var max belastende alligevel … Jeg troede i øvrigt slet ikke, at man brugte den slags typer længere.

- Der var mange sjove momenter, men der var godt nok også mange platte indslag … nogle af replikkerne var som taget ud af en kæk 80’er-film med Eddie Murphy.

Anyway … ovenstående er selvfølgelig småting, men det bevirkede, at jeg ikke var helt oppe at ringe, da jeg forlod biografen.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.