The Amityville Horror: rimelig ok gyser

The Amityville Horror

08/08-05rimelig ok gyser
den holder og så ikk så meget mere!!!

skuespillet er ok

der blir dog lånet lidt hist og her blandt andet fra the shining!!!

ellers en fed scene halvvejs inde i filmen med pigen der går på taget!!! oaky syt!!!

men en middelmådig film med ikk alt for mange gyser effekter i!!!

se den vis i keder jer en aften!! eller se noget andet (bar ikk de fantastiske 4!! stinker endnu mer!!) og vent til i kan leje den på dvd!!!

08/08-05inspirationen?
Jeg tror nu ikke, at der er blevet “lånt” fra “The Shining” eftersom den originale “Amityville” er fra 1979, og “The Shining” er fra 1980. Jeg kan dog huske, at jeg også fik en del associationer til ”The Shining”, da jeg så den originale Amityville (selvom det måske burde have været omvendt). Men de (autentiske?) begivenheder som ”Amityville” bygger på, udspillede sig vist ca. samtidigt med, at Stephen King skrev sin roman. Så hvilken film der skal ha’ credit for originalitet, ved jeg ikke – men måske er det bare ligesom med ”Matrix” og ”Dark City”, hvor to (gode) film med mange lighedspunkter optages ca. samtidigt?

Anyways, jeg har nu ikke planer om at se denne film foreløbig. Var personligt også ganske tilfreds med originalen, men måske genindspilningen bør ses på dvd - engang man er i humør til at se "Berg" som ægtemanden med spirende psykopat-tendenser :)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.