Batman Begins: endnu en batman

Batman Begins

09/08-05endnu en batman
altså... jeg må lige sige at jeg ikke har set nogle af de andre batman film, så jeg bedømmer filmen ud fra filmviden og hvordan filmen nu er i det hele taget (altså hvad jeg synes).
jeg må indrømme at det nok er første gang jeg er meget uenig med kritikerne. jeg synes ikke filmen fortjener så mange stjerner. den er på ingen måde speciel original eller skiller sig ud. ok måske med det dér frygt-tema og sådan, men jeg er ikke overbevidst.
filmen har især en meget lang og kedelig start (den oppe i bjergene), samtidig med at den også har små klicheer her og der. slutningen er i det hele taget meget almindelig (også selvom han ikke får hende han vil ha).
christian bale er jeg meget imponeret over også liam neeson. michael caine er bare fed som skurk (selvom jeg tror marilyn manson ville ha' været lige så god... måske bedre).
men hvis jeg absolut skal sammenligne den med andre super-helte-film, ja så ville den måske skille sig ud... den er jo mørkere og mere væmmelig end andre. men jeg mangler bare det som gør filmen helt speciel, for mig måtte den gerne have et eller andet gotisk, noget sindssygt.... lidt a la tim burtons univers.. for resten kan jeg mærke at det der frygt-sprøjte-halløj ikke helt er gennemarbejdet - men for at sige noget positivt til slut er det bedste ved slutningen der hvor gordon giver bruce jokerens kort - fed sekvens!

15/08-05Meget mærkeligt
Anonym
Jeg undrer mig lidt over at du synes Michael Caine er god som skurk, har du overhovedet set filmen? og så siger du at du ikke har set nogle af de andre Batman film, men alligevel savner du alt det Gotiske og Sindssyge som Tim Burton står for, og som han finpudsede til det ultimative i netop Batman...

14/09-05Meget mystisk
Anonym
Skulle Marilyn Manson kunne erstatte Michael Caine som skurk - jeg mener butler. Det er da det glade vandvid.

14/09-05Hemmelig idenditet
Anonym
Mon ikke det er så enkelt at Rose*Moth har byttet om på Michael Caine og Cillian Murphy (som spiller skurken Dr. Crane). Så meget for hans "filmviden", hø hø.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.