Stealth: Filmen kommer ikke til Danmark

Stealth

11/08-05Filmen kommer ikke til Danmark
Anonym
Pga. af en mildest talt dårlig start i USA er Stealth blevet aflyst i Danmark, og flere andre lande.

11/08-05hmm
Anonym
Så skulle The Island også aflyses pga. en dårlig start?? For The Island fik faktisk en dårligere start end Stealth. Hvor har du læst den nyhed??

11/08-05well
Udover den dårlige start, er den jo også blevet haglet ned af de amerikanske kritikere (jo, værre anmeldelser end The Island), hvilket nok gør, at NF trækker filmen tilbage.

11/08-05tjo
Anonym
tak. Nu kan jeg godt lide Cohens underholdningsfilm. Men hvis det skyldes filmens dårlige start, så fatter jeg ganske enkelt ikke, hvorfor The Island kommer til Dk? Det giver da ingen mening. Stealth åbnede med 12 millioner, hvilket selvfølgelig er skidt i forhold til filmens budget, men jeg har da set film i danske biografer, der har tjent langt under de 12. Alexander burde så heller ikke have udkommet??

Men alt det du nævner som årsagen til, at Stealth ikke kommer i dk, er jo set før. Dårlige anmeldelser og dårlige start. Men det er vel heller ikke en film, som har det store at byde på, indrømmet.

Selvom The Island fik lidt bedre anmeldelser, så har Stealth stadig indtjent flere penge, og jeg tror såmænd, at Stealth ville klare sig godt, da mange actionfans ville nyde filmen.

11/08-05Tja
Det er jo nok fordi at NF ikke tror at filmen kan tjene sig ind - de er nok blevet klogere siden The cat in the hat;-)
Der er heller ikke så meget Starpower i Stealth, som for eksempel The Island. Jamie Foxx rykker ikke så meget her, som i hjemlandet. Det kan være det, der gav det sidste skub direkte ud til videohylderne...

11/08-05det er nok det
Anonym
det er selvfølgelig sandt nok. Vi går nok heller ikke glip af noget stort, men jeg havde nu planlagt at se den i biffen, da den slags er jo til biffen. Nå, men det må jo åbenbart vente. Nu venter jeg spændt på The Island, den sidste sommerfilm :-) Selvom filmen fik en dårlig modtagelse (undtagen brugerne på imdb, som er lidt mere positive), så håber jeg på en god oplevelse.

14/08-05Iøvrigt...
Anonym
...ser filmen da utrolig ringe ud på traileren og det er jo ikke ligefrem et plus. Normalt kan de klippe en trailer sammen, så selv den tarveligste film fremstår som en "must-see". Det her ligner en 80´er film.

10/09-05Nå, okay..
Anonym
Jeg havde heller ikk riigtigt tænkt mig at se den alligevel.

10/09-05Ze Hybriz
Anonym
Ja den ser ret nederen ud. Menneske skaber AI, menneske putter AI i en avanceret Stealth fighter, AI bedre end normale piloter, mennesket straffes for at spille Gud, AI opnår selvbevisdsthed ved et uheld, AI jagter mennesker, mennesket vinder til sidst over alle odds.

Der må have været problemer med at få filmen til at hænge sammen da den faktisk er optaget et godt stykke tid FØR "Ray". Og billetsalget holdt ikke, så den må jo finde sig et liv på dvd som kitsch-arevstykke. Eller blive helt glemt.

Set før og i langt bedre indpakning ;)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.