Ringenes Herre - Kongen vender tilbage: Så fat det dog

Ringenes Herre - Kongen vender tilbage

20/08-05Så fat det dog
Anonym
J.R.R.Tolkien var et fjols der ikke fattede hvad han lavede. Han "lod sig inspirere" til at lave det mest sindsyge sammensurium, af løsrevne brudstykker fra forskellige mytologier. At kalde det et mesterværk, det kræver en enorm styrke fra den lille svage mand i samfundet (som filmen jo, ifølge brugernes anmeldelser, tilsyneladende handler om). Og det er jo netop det der sker. Bare fordi den bliver filmatiseret, tilslutter en lang række analfabeter, der ikke gider læse bogen ,sig, og kalder den et mesterværk. Trist. En stjerne skal den have fordi de er filmatiseret i det smukke landskab på New Zealand.

21/08-05fatte hvad??
Ringenes Herre handler om, at selv om man lever i et lille fredeligt land og har det godt, nytter det ikke noget at lukke øjnene for, hvad der sker rundt omkring i verden. Måske en kliché, men særdeles aktuelt. Tolkien et fjols?? Tvivlsomt!

23/09-05bla bla bla
Anonym
Din mor! Ringenes herre styrer for vildt

09/10-05Suk
Anonym
Aner ikke hvorfor jeg gider svare på dit indlæg, men hvis du bare gad bruge et minimum af energi på at studere Tolkien, ville du måske forstå hvor galt af-marcheret du er.

Glider alt der har den mindste dybde af på dig?

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.