Windtalkers: ...spis brød til!

Windtalkers

06/09-05...spis brød til!
Filmen er ikke videre original da historien er til at lukke op og skide i! Selvfølgelig kan en mand gør så meget forskel? Eller?

Skuespillet er heller ikke noget at råbe hurra for. Nicolas Cage virker som en der har trådt i spinaten da han valgte at indtage hovedrollen. Han ligner kort sagt en der er ligeglad med at være med i filmen hele vejen igennem, hold op hvor må han dog kede sig!
Christian Slater har sagt til sig selv at i denne film vil han simpelthen være den flinkeste mand i filmen. Det er vel også fint nok, hvis bare han kunne virke lidt overbevisende i sin rolle hvilket han ikke ligefrem er!
Derudover er der en del andre skuespilpræstationer som jeg ikke lige gider tage fat i, men hvad angår skuespillet er Nicolas Cage den største skuffelse og Nicolas Cage er en fremragende skuespiller, men i denne film viser han det altså ikke. Så hvis man er inderlig fan af ham og hans præstationer skal man ikke forvente noget stort heri!

Filmen er også så fuldstændig urealistisk at her må Arnold Schwarzenegger-filmen "Commando" overgive sig. Det er ikke ligefrem fedt at se en hel hær af U.S Armies storme mod nogle nærmest uforsvarlige japanere. Altså kære japanere, det er tilladt at give modstand.
"Jeg vil dø for mit land" - Var der nogen der sage patriotisme? - det lider filmen virkelig meget af. Der i scenen hvor de synger "U.S. - Army"-sang kan man virkelig få en følelse af det.

Filmens score er heller ikke ligefrem iørenfaldende. Det lyder som noget fra et eller andet opgør mod en skurk der lige er ved at vinde over en agent, men så lige i slutningen taber han!

Hvis jeg absolut skulle sige noget godt om filmen er det de gode eksplosioner og visuelle effekter der er i filmen! Filmen mangler handling og specielt dybde i karakternes personlighed og selve den virkelige hændelse der er i filmen.

Overall
Jeg har ikke set Director's Cut-versionen som har 20 minutter tillagt, men det tror jeg heller ikke jeg vil. Hvis man er til krigsfilm om japsere og 2. verdenskrig er denne film ikke lige den rette.
Hvis man nu skulle blive tvunget til at se filmen, så ignorer det dårlige skuespil og den tynde historie, men nyd istedet for de gode eksplosiner og effekter, de er ikke helt dårlige. Men det virker som om at John Woo kun er interesseret i at se hvor mange ildebrænde og eksplosioner han kan få med i filmen og det er mange, istedet for at fokusere på emnet i beretnignen, fordi ideen er såmænd fin nok, den bliver bare ikke formuleret ret godt.
Og dette mangelfulde værk er ikke John Woo's mesterværk!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.