The Aristocrats: Cadeau til Imperial

The Aristocrats

10/09-05Cadeau til Imperial
Anonym
Jeg bryder mig ikke om, at nogen skal fortælle mig hvad jeg mener, så nej... vi er IKKE alle enige om at dette er en dårlig dokumentar.

IMDB viser filmen får 7.6 af 10 og den har fået 95 gode anmeldelser ud af 119. Et eksempel på et klart mindretal, som udtrykker sig højt.

Hvor er det vidunderligt at se Imperial forsøge og gøre op med myten om, at premiere surprise film død og pine skal henvende sig til den laveste fællesnævner, mainstream action film.

Imperials motto er ikke til at tage fejl af!

"Vi kan ikke garantere dig, at filmene rammer netop din smag, men hvis du er natteravn, har et åbent sind og en ubetinget kærlighed til film, er premiere-surprise lige sagen.

Du skal ikke forvente, at den næste store Hollywood blockbuster vises på premiere-surprise. Vi vil oftere tilstræbe at hjælpe mindre, men vellykkede film på vej."

Jeg har selv været i en situation, hvor jeg kraftigt overvejede at forlade en premiere surprise. Den unormalt ringe og intelligens nedværdigende xXx. Men jeg holdt dog ud.

Tror vi alle kan være enige om, at der er forskellige former for komik. Aristocratz er IKKE falde på halen komik. Det er stand up komik, som forsøger at presse grænsen for hvad der kan lade sig gøre, ved at tage tabuer under behandling. Netop som den dansk-egyptiske stand up komiker Omar Marzouk tog til Skotland på en Stand Up festival for en måned siden og bl.a. fortalte muslimske jokes set i lyset af terroraktionerne i London. Har Omar til hensigt at udbrede terror, eller er det for at vise, at vi mennesker trænger til at kunne se tingene i et andet perspektiv og få grin ind i vores liv igen?

Har komikerne i Aristocratz til hensigt at udbrede incest og dyresex med deres vulgære jokes? Hvis man ser på de komikere som er med og lytter lidt til deres kommentarer, så kan intet jo være længere fra sandheden.

Helt fint, at man ikke kan lide filmen eller det vulgære sprog, men de argumenter jeg har læst indtil nu, bærer præg af hurtig konklusion og fordomme om hvad vi mennesker er istand til at klare og abstrahere fra. Jeg har intet til overs for smagsdommere, som skal fortælle mig, hvad jeg kan eller ikke kan grine af og om det gør mig til en skidt person eller ej.

Endnu engang klapsalver til Imperial for deres initiativ til at bryde med de forudsigelige action mainstream film fra USA, som for tiden har nået det samme niveau som dansk film havde med Op på Fars Hat i 80'erne. Jeg vil helt klart til at tage chancen til premiere surprise igen.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.