The Aristocrats: Klynkere er der altid nok af..

The Aristocrats

14/09-05Klynkere er der altid nok af..
Anonym
Havde hørt om filmen allerede inden skriverierne i aviserne efter premiere surprise-visningen, og glæder mig meget til at se den.

Som andre har nævnt, hvis I ikke bryder jer om at få jeres syn på film og underholdning sat på en prøve, så lad dog være med at gå til premiere surprise. Det er jo nettopp surprise-delen der gør det spændende...

Til dem, der siger at man ikke må lave grin med incest o.l., fordi det rent faktisk rammer folk...
Såvidt jeg har forstået så handler denne vittighed om at beskrive et underholdningsindslag der er så rablende sindsygt og klamt som muligt, og de versioner jeg selv har hørt af vittigheden ligner meget lidt på noget nogen mennesker har været udsat for i virkeligheden.

Mennesker bliver myrdet dagligt, alligevel er mord et vigtigt element i mange underholdningsfilm, burde disse forbydes af respekt for pårørende til mord?

Krig er en tragedie, alligevel er krig et sentralt tema i mange underholdningsfilm, enda komedier, bør dette forbydes?

Nogle film har enda "helte" der begår store røverier, at blive udsat for et røveri kan være voldsomt traumatisk for dem, der oplever det, så vi burde vel forbyde sådanne filmer også?

Personlig mener jeg ovenstående eksempler er værre end overdrevne skildringer af groteske handlinger der ikke har nogen rod i virkeligheden...

Synes nu alligevel ikke der er grundlag for at forbyde den slags film.

O.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.