Chihiro og heksene (org. version): Howls Moving Castle

Chihiro og heksene (org. version)

25/09-05Howls Moving Castle
Saa fik den endelig premiere her i England og Miyasaki skuffer ikke. Filmen er utrolig flot animeret og som altid blandes alvor og humor eksemplarisk.
Christian Bale er virkelig god som den plagede troldmand Howl og generelt er de engelske stemmer i top (ikke helt sikker paa at Billy Crystal car det perfekte valg, men han er ganske sjov).
Personligt synes jeg ikke den er helt saa god som Spirited Away, men det er maaske fordi den films barnlige "Alice i Eventyrland" historie og exentriske figurer falder perfekt i min smag. "Howls Moving Castle" er lidt mere kompliceret men alligevel et must-see og jeg kan varmt anbefale den.

25/09-05ser frem
til den danske præmiere, men hvorfor i alverden skriver du anmeldelsen her, når filmen er oprettet på scope?

25/09-05...
Fordi jeg ikke fik noget svar paa min soegning paa titlen for ca. 10 minutter siden. Kan stadig ikke finde den...derfor.

25/09-05Ok
måske fordi du har søgt på filmens engelske titel. Ligesom Chihiro er den oprettet med den danske og den originale titel. I øvrigt kan du følge linket til Miyazakis filmografi, og den vil være at finde.

25/09-05men...
har proevet baade engelsk og dansk titel...faar intet svar. proev selv.

25/09-05jo jeg gør
Jeg får skam svar når jeg søger på den danske titel: Det levende slot. Men som sagt kan du altid følge instruktørens filmografi.

25/09-05mystisk men...
whatever....havde faaet at vide den hed Det Magiske Slot paa dansk...Det Levende Slot giver ikke saa meget mening naar man har set filmen.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.