Miller's Crossing - Dødens Ekko: Udgivet på det danske mar...

Miller's Crossing - Dødens Ekko

20/10-05Udgivet på det danske marked??
Anonym
Er der nogen der ligger inde med information om hvorvidt filmen er udgivet på det danske marked og evt. hvor den kan købes eller om den skal bestilles hjem over nettet???

20/10-05tja, Senor Juan
Hvis du mener med danske undertekster, så nej, ellers med andre sprogs undertekster:

http://www.dvdoo.dk/dvdoo/film.asp?Command=11846

http://www.laserdisken.dk/html/...n&sogalle=true

26/08-06tja, Senor Juan
Jeg købte min i Fona 2000, uden Danske undertekster. Til gengæld er der Svenske undertekster på, hvis i godt kan leve med det.

26/08-06Her...
...gør du et røverkøb, da den fås til blot 6 pund (inkl. levering)

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/...n/Product.html

Som sagt findes den ikke med danske undertekster, men det betragter jeg personligt næsten som et plus, da dialogen er en nydelse og bør nydes i sit originale sprog.

26/08-06Her...
Jeg synes skam at det er lidt lettere at tage ind på strøget, hvor jeg købte min. Desuden har jeg ikke nok tålmodighed til at vente. 6 Pund svarer til 63,30 kroner, så synes jeg at det er lettere bare at få den med det samme.

27/08-06Sanderbo
Men nu er det altså ikke alle, der bor ved strøget i København, og i øvrigt tvivler jeg på, at den fås billigere der end stedet, jeg henviser til. Så mens du måske synes 3-5 dage er en evighed, er det for os jyder et privilegium ;o)

30/08-06Schultz
Ligger der ikke en Stereo Studio i Jylland, hvor de har den?

30/08-06Sanderbo
Stereo Studio - jo, Miller's Crossing - nej. Butikken gør sig i danske udgaver. De tilbyder dog den service at bestille udenlandske udgaver hjem, men så er vi tilbage ved min pointe, da dette både er dyrere og mere tidskrævende end stedet, jeg henviser til.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.