The Deer Hunter: Stor stor film!

The Deer Hunter

28/10-05Stor stor film!
Deer Hunter er en af de film, som bliver siddende i ens hukommelse. Deer Hunter har en spilletid på godt og vel 3 timer, men er fængende i samtlige minutter, både i de stille og dramatiske øjeblikke. Deer Hunter byder i store mængder på dramatik, spænding og godt spil.

Deer Hunter er et meningsfuldt drama om en gruppe stålarbejdere, og i fritiden hænger de ud sammen og dyrker jagt. Men nogle af dem skal til Vietnam. Deer Hunter består af 3 faser, nemlig før, under og efter krigen, som Thomas Nielsen korrekt er inde på. Livet før krigen er smukt og festligt, livet under krigen er rædselsfuld, hvor man virkelig mærker krigens rædsler, og endelig livet efter krigen, som er en stor kamp mod de ubehagelige oplevelser man har stået overfor. Vi ser hvordan krigen splitter et venskab, hvordan krigen forandrer et menneske, og i det hele taget hvordan krigen efterlader nogle store ar hos et menneske. De er de tre faser filmen kommer ind på, og det er simpelthen fremragende skildret.

Deer Hunter er en smuk film, der fænger med sin barske historie og ikke mindst de gode portrætter af alle medvirkende. Søger man en vedkommende og meningsfuld film, (handler i øvrigt om meget mere end før, under og efter krigen) så fås det næsten ikke bedre end Deer Hunter, og så er skuespillet simpelthen i verdensklasse. De Niro er atter overbevisende og giver en helt igennem fantastisk, rystende og uforglemmelig præstation, og den eneste der kan følge med ham i Deer Hunter er Walken, som er helt helt forrygende i sin rolle. Streep og sådan set alle andre medvirkende har også gjort et godt indtryk. Deer Hunter er et mesterværk, som kan ses mange gange, og den vil aldrig miste sin værdi. Filmen vandt 5 oscars, blandt andet for bedste film. Bravo!!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.