Min søsters børn i Ægypten: Min Søsters Børn På Røven

Min søsters børn i Ægypten

28/10-05Min Søsters Børn På Røven
Turen går til Ægypten på ferie, men da det hverken lykkes for børnenes onkel eller deres far (Olsen) at komme med, hænger de stakkels børn på deres frygtelige nabo, den hysteriske Irene (Andersen).

Når man kigger på Danmarks størrelse og den måde der både gives offentligt tilskud på, så burde man kunne forlange at film ikke kun produceres for at hive penge op af lommerne på en masse børnefamilier, i hvert fald ikke uden at prøve at gøre det med et kvalitativt produkt og derfor må jeg unægteligt undre mig over, at denne her omgang amatøragtige ligegyldighed er sluppet igennem nogen som helst steder der har gidet spytte penge i den.

Selv en grisk forretningsmand burde skamme sig over at præsentere så tynd og pinlig en vare, som tredje del af familiefilmen om min søsters børn er blevet til. De to første var ved gud intet at råbe hurra for, men værre end dette her kan det bare ikke blive og det er svineri rent ud sagt.

Historie er der næsten intet af, spillet er rædselsfuldt og replikkerne latterlige og uopfindsomme. Havde filmen så blot haft nogle skægge situationer, men det har den ikke og hele produktionen virker temmelig halvhjertet forløst.

Titlen er i øvrigt ikke logisk, da børnenes onkel slet ikke er med i filmen, men det er en mindre detalje.

28/10-05Bullseye, Thomas!
Ingen kan uddele lussinger som dig ;o)

Det sidste mener du vel ironisk. Ikke at det betyder noget for selve filmen som sådan, men det siger jo netop alt om, hvor langt ude i hampen dansk film befinder sig, når man laver ENDNU en "Min Søsters Børn"-film, på trods af at Peter Gantzler har takket nej, og at der derfor ikke er nogen onkel - personen som titlen bygger på. Det giver mig simpelthen kommerciel kvalme. Man hva' fa'en, når man nu alligevel har betalt for copyright'en, så kan man jo lige så godt flå de sidste kroner ud af hænderne på rådvilde børnefamilier. God stil Moonlight Film Production! Glæder mig allerede til de fremtidige fortsættelser af serien, hvor resten af holdet har takket nej til at gentage deres roller - "Min Søsters Gartners Grandfætters Fasters Børn I Højt Humør".

29/10-05Yes...
Anonym
..du kan bande på jeg mener det ironisk, for at lave en film om min søsters børn, uden at ophavet til filmens titel er med, siger jo som du selv er inde på, alt. Havde filmen så virket, så havde det i det store billede været til at se igennem fingre med, men det gør den ikke. Men sammenlignet med, hvor ringe dette kommercielle produkt rent faktisk er, så virker den misvisende titel faktisk som en detalje i sidste ende alligevel. Er det til at forstå min dobbeltsidet ironi her eller hvad?

29/10-05Jep...
Anonym
...det er skam til at forstå. 1 stk. mail besvaret, i øvrigt.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.