Elektra: Flot Billedside, Svag Historie

Elektra

04/11-05Flot Billedside, Svag Historie
Lejemorderen Elektra (Garner) får til opgave at myrde en enlig far (Visnjic) og hans datter (Prout), men får moralske kvaler og ender i stedet med at hjælpe dem.

Efter at have haft succes i samme rolle, i den stærkt kritiserede filmatisering af Marvel-tegneserien ”Daredevil” (som jeg personligt slet ikke fandt så dårlig endda), har Garner denne gang fået sin egen film at udfolde sig i og det gør hun egentlig okay, uden at være prangende, men filmen står desværre ikke helt mål med hendes anstrengelser.

I Bowman’s, en af hovedmændene bag Tv-serien ”X-Files”, instruktion er historien om den modvillige superheltinde blevet pakket ind i lækre billeder og den har indtil flere helt imponerende actionsekvenser, men handlingen og personerne er alt for svage og sammen med flere af de ideer der smides på banen, ender det hele med at blive både lettere enerverende, parodisk og direkte kedeligt.

Ellers synd, for med et udgangspunkt om en lejemorder der må gøre op med sig selv og forsøge at bekæmpe sine egen indre dæmoner, der har lagt en mørk skygge over hendes sind, var der ellers grundlag for en af de mere spændende psykologiske profiler til at danne baggrund for en fængende og vedkommende actionfilm.

Nuvel, det er det desværre ikke blevet til og selv om ”Elektra” måske ikke er helt så dårlig som rygtet siger, så er den absolut intet at glæde sig over, selv om den indrømmet starter meget godt.

Historien finder jeg svær at kæde sammen med ”Daredevil”, som den jo ellers udspringer af og ”Elektra” kan da også uden problemer ses uafhængdigt af denne.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.