Moonlight Mile: - Den gode historie lever endnu -

Moonlight Mile

22/11-05- Den gode historie lever endnu -
”Moonlight Mile” er et vedkommende og godt drama, der trods sine alvorlige temaer har en fantastisk lune og charme i sig, som man kun kan blive i godt humør af.

Historien er smuk og manuskriptet endnu bedre. Filmens dialog er sand skrivekunst, og de små humoristiske sekvenser er velplaceret og perfekte i sammenhængen. Stemningsmæssigt har den sine lidt anonyme perioder, men til gengæld oplever vi enkelte scener, der er så gode, at de opvejer dette.

Skuespillet er i særklasse. Unge Gyllenhaal giver absolut en af sine bedste præstationer (hvis ikke den bedste?), og rutinerede folk som Hoffman og Sarandon beviser så sandelig også deres værd. Musikken er i øvrigt glimrende, og der er indtil flere smukke og velvalgte sange i filmen, såsom den vidunderlige ”Love Will Come Through” af Travis.

Ja, kvaliteterne er mange i denne livsbekræftende fortælling om at genfinde meningen med livet og dermed sig selv, og selvom filmen hviler en smule på sine laurbær, så fortjener den alligevel den fjerde stjerne i sidste ende.

(Tak for anbefalingen Don)

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.