Blade: Trinity: Ærgerlig afslutning

Blade: Trinity

26/11-05Ærgerlig afslutning
Den umiddelbaert sidste Blade-film er en rodet affære. Personligt kunne jeg godt lide de to første for deres underholdning, stil og rimelig vellykkede historier. Men Blade: Trinity formår på ingen måde at leve op til de to første.

Wesley Snipes er stadig en velvagt Blade, så ham vil jeg ikke sætte en finger på. Men det er mere eller mindre alt omkring ham, der går galt. For det første er Rayn Raynolds nok den mest irriterende side-kick, man overhovedet kan forestille sig. Det er meningen, at han skal være sjov, men hans replikker er så elendigt skrevet, at de blot virker malplacerede og hamrende irriterende. At Raynolds selv mangler komisk timing, hjælper ikke ligefrem på det hele. Jessica Biel er jo altid lækker og spiller tilsvarende dårligt, så hos hende er der heller ikke meget at hente. Men det værste ved det hele er Dominic Purcell som Drake (Dracula). Ikke nok med at han spiller miserabelt, han er også så fejlcastet, så jeg sjældent har set magen. Dracula skal ikke være en hjernedød bodybuilder, han skal da være en snu og charmerende vampyr (mere i stil med Frost fra etteren).

Hvor de to første (og især etteren) havde en fed stil og actiondelen understøttede denne, er det her omvendt. Ingen fed stil, kun action. Hjernedødt og taltentløst metervare, som kun redder sig fra det visse et-tal ved at have Snipes som eneste store lyspunkt. Han kan sin Blade på rygraden, og derved trækker han det hullede læs så godt, som han kan.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.