Blood in blood out: Ind og ud

Blood in blood out
Film Blood in blood out
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Gangsta Paradisebutcher2
Kanon filmFreezer
Ikke god, ikke dårligHarry - VAR en...
aaAnonym
Ind og udAnonym
©Drama på højeste plan©Forceoffive
Fuck the system!AB

13/12-05Ind og ud
Anonym
Har kun set filmen en enkelt gang. Jeg blev i høj grad grebet af stemningen, og følte på intet tidspunkt at de ca. 3 timer var for langt.
Slutningen føltes meget tam, og var lidt af et antiklimaks. Jeg havde håbet på en afslutning, hvor man fik afklaring på lidt flere ting. Jeg forstår dog godt hvorfor man har valgt denne meget åbne afslutning. Den er med til at understrege brødrenes fremtid, der på ingen måde er afklaret.
Jeg kan også stille mig op i rækken af folk der mener at skuespillet ikke var af 1. klasse. Sjovt nok er skuespillerne heller ikke ligefrem blevet overdynget med jobs fra Hollywood siden denne film.
Filmen havde nok ikke haft den samme troværdighed hvis f.eks. Antonio Banderas havde haft hovedrollen. Derfor ser jeg det faktisk kun som en god ting at skuespillerne var, og er, forblevet ukendte.
Det er helt klart udviklingen i ”brødrenes” venskab der er det mest interessante filmen igennem.
Da jeg mener en film skal være helt ekstraordinær, før den får topkarakter, giver jeg den ”kun” 5 stjerner.
4 stjerner er for lidt, da den absolut er blandt de bedste inden for denne ganger. Jeg har endnu ikke set en bedre ”bande/fængsels-film”.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.