Natural Born Killers: Enig Fubar

Natural Born Killers

20/12-05Enig Fubar
Jeg har set denne film engang og jeg hader den bare så meget.... hihihihihi.... johnny depp er ikke med i den hvorfor dog ikke... så har de alle de der ukendte skuespiller med... ham der qituion tarantoino (ved ik hvordan man staver hans navn hihi) er så dum han laver kun dårlige film lige som den der pulp fiction med middelmådigt skuespil

25/12-05Hmmm...
Prøv at se nogle af Quentin Tarantinos film igen, og så tænk lidt over dem.

25/12-05Hmmm...
Er det ikke lidt meget at forlange af frk.knuzz, hvis du læser et par af hendes indæg?

04/06-06svar: Enig Fubar
Du er da ekstremt uentelligent at høre på! Woody Harrelson er en genial skuespiller og han er ikke spor ukendt. og Robert Downey jr.! hvordan kan du ikke kende ham.. Quentin Tarantino har fået skabt disse roller så man føler med dem istedet for at se dem som kolblodige mordere, og oliver stone har fået den filmet på en meget speciel måde.

Genial film.

og din kommentar hvor du skriver at johnny depp ikke er med gør dig bare endnu mere lost. det er ikke et must for en film at han er på rollelisten! han er god, men ikke en nødvendighed.

06/07-06Enig Fubar
kæft du en hat.
Pulp fiction er verdensklasse skuespil

28/08-07Det var så et af de triste indlæg af den film-uintilligente Sofie Knuzz
For det første: jeg tror ikke Pulp Fiction henvender sig specieeelt meget til piger. for det andet er det klart en film som Pulp Fiction ikke falder i din smag når din yndlings film er b-film som Pearl Harbor. for det tredje er skuespiller præstationerne i Pulp Fiction uforglemmeligt stærke.

Ps. Skuespillerne i Natural Born Killers er bestemt ikke ukendte! Woody Harrelson-Sams Bar? Thin Red Line og Folket Mod LArry Flint????

Harrelson er aldeles IKKE ukendt.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.