Wedding Crashers: Vaughn på tynd is

Wedding Crashers
Film Wedding Crashers
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
AnjunaBernes
sexed updon
Nogenlunde.Mikkel
...Jayloaded
okgrebart
Wedding Crashers.El niño
En rigtig Grinebider..soelmark
Fuck fuck fuckLonexx
Indlæg Se alle indlæg (16) Se mere

27/12-05Vaughn på tynd is
Wedding Crashers er endnu en film i den lange række af komedier fra de herrer Owen Wilson, Vince Vaughn, Ben Stiller, Will Ferrell aka "The Frat Pack".
Den skiller sig desværre kun ud fra de andre ved en mangel på humor - jeg elsker normalt deres film, men her sad jeg kun og småklukkede et par gange. Manuskriptet er også ekstremt tyndt, men det er de ofte i disse film - se bare Dodgeball.
Hvorfor filmen skal vare 2 timer, forstår jeg bare ikke. Hvis de bare havde cuttet 30-45min fra, så kunne pointerne være kommet lidt oftere og jeg havde måske været bedre underholdt.
Vaughn og Wilson gør hvad de kan og uden dem er filmen intet værd - Will Ferrell dukker op i en sjov birolle og gør en ok figur. Ellers er der ikke meget at sige om skuespillet. Walken spiller sin normale rolle og de anonyme kønne piger, gør hvad de skal.
Det er slet ikke fordi, jeg ikke kan lide denne type film - tværtimod. Jeg er vild med crazy komedier som Vild Med Mary og Dodgeball, men den her var bare ikke sjov nok...

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.