Batman Begins: ikke ligesom de forrige skuffende film

Batman Begins

29/12-05ikke ligesom de forrige skuffende film
Anonym
Hold kæft den var god!!! og mere den formår at banke Spider man på en andenplads!!

Den er ikke ligsom de andre forrige skuffende film, og skuffende skuespiller præstationer. Christopher Nolan har virkelig fået et godt resultat at lave hele seriens om, og lavet en unik film iblandt de dårlige. Blot at istædet for den direkte kick-ass action scener i de forrige, har Nolan givet filmen en retfærdig forandring på stemningen, og givet Batman sin rette element som i tegneserierne. Og det imponerende er at hvordan at man kunne klippe så meget info og materiale på en 2 timers film, og det virker!!. Hovederollen som Christian Bale har, er perfekt til rollen, giver en perfekt skuespiller præstation og giver dybde i Bruce og Batman. Ikke ligsom George Clooney og Val Kilmer. Christian Bale's mest vellyket præstation da han laver sin stemme om til en hæs/badass klang som Batman, og virker mere naturligt, end George & Val's møgkedelige stemmer både som BATTEMAN o BRUCE.

Istedet for den skide irriterende heroiske musik fra de forrige film, har man lavet den om til en mere dyster og dramatisk klang.

Min kærlighed til tegneserierne har altid været der, men skuffelsen over de forrige film og forvrænget concept om batman, troede at denne film ikke kunne klare sig. Men den er SKU PERFEKT!

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.