Secret Window: Uopfindsom, men ok mens den kører!

Secret Window

02/01-06Uopfindsom, men ok mens den kører!
Secret Window er intet mesterstykke og langt fra original, men fungerer alligevel fint (bedst som tidsfordriv), hvis man søger en lettilgængelig thriller med de sædvanlige temaer. Secret Window er inspireret af mange andre film, som der nævnes her på siden, derfor er den ikke synderlig original, heller ikke særlig overraskende, som den gerne vil være, og som publikum regner man det meste af handlingsforløbet ud, inden filmen for alvor når at blive spændende, og det er lidt synd. Men det er bestemt ikke en dårlig film, og den er efter min mening bedre end sit rygte.

Den uoriginale historie holdes oppe af den altid godt spillende Depp, og han er med til at gøre historie en smule interessant, så man aldrig for alvor keder sig. Andre biroller er også gode i deres roller, men alle er vel set bedre i andre film, det må man erkende.

Samlet set er der måske ikke synderligt meget at komme efter her, og det man kan forvente sig af Secret Window er en solid portion spænding, fint skuespil og fin underholdningsværdi, og visuelt er filmen faktisk også god, så hvis man kan nøjes med et halvhjertet forsøg på at lave en intelligent gyser/thriller, ja så kan man ligeså godt se Secret Window, så længe man ikke forventer sig alt for meget.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.