Livsfarlig løgn: Arnold The Gouvenator..

Livsfarlig løgn

05/02-06Arnold The Gouvenator..
Anonym
AAhhh det er søndag, sort kaffe, en film i maskinen også bare slappe fuldstændig af. Putter en ældre sag på jeg har haft i længere tid, Jeg kan forstå Arnold er med, hmm tænker jeg har lavet nogen gode film. måske er jeg heldig i dag, Ser så også at James Cameron står krediteret, og tænker fedt man, det er ikke særlig lang tid siden jeg så The Abyss ( på dansk Dybet ) som jeg syntes var en helt fantastisk film.

Men hvor har jeg skiftet mening om James Cameron.

Denne her film har absolut intet at byde på, Swharzennegers accent er lige så tomme tyk som den var i Herkules i New York, specielt når han siger Alørt ( Alert ) tre gange i træk.

Så går det eller over stok og sten, med en historie der er så langt ude at man begynder at tænke på de gamle Pokémon dage.

Lidt eksplosioner lidt snak, lidt romantik og de dumme dumme arabere før selvfølgelig klø til sidst, Det er så ekstremt uoriginalt at Speedede, halbals festoriginaler synes det er kedeligt.

Manskrift forfatterne må ikke kunne have set papiret for bare penge, dette var åbenbart den dyreste film i det gældende år.

øv fik en søndag ødelagt på grund af en film, det er kun sket en gang før med filmen Street Fighter.

Bær over med mig! skulle bare ud med det.

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.