Se7en: DVD?

Se7en
Film Se7en
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Debat
Dyster mørk og makaber Martin Lindahl...
Min kommentar til Se7enFilmBaron
Slettet
Oscar-Prognosewrathcoil
Pis!Anonym
Fantastisk!Martin
Fremragende thriller..!DiscoLemon
Benjamin Button!!wrathcoil
Indlæg Se alle indlæg (82) Se mere

10/02-06DVD?
Anonym
Jeg har brug for hjælp! Jeg har nu læst mange af jeres kommentarer og anmeldelser og har fået rigtig meget lyst til at se Seven. Og jeg har nu været nettet rundt (mere eller mindre...) for at finde et sted hvor den kan købes på dvd. Jeg har efterhånden fundet ud af at den vist nok ikke bliver produceret mere (den kan i hvert fald ikke købes nogen steder og de fleste steder skriver de at den er udgået) - hvilket undrer mig, da det da ser ud til at den er vældig populær. Det skal understreges at det er den danske DVD-udgave jeg gerne vil have (med danske undertekster). Er der nogen der ved hvorfor den den ikke længere bliver produceret og som har en ide til hvordan og hvor jeg kan skaffe denne film på dansk dvd...? På forhånd tak for hjælpen...!

11/02-06DVD?
jeg har osse selv let en del efter den danske udgave, men har ikke kunnet finde den nogle steder. så jeg tror bare du må nøjes med den engelske uden dansk tekst.

som kan købes her:
http://laserdisken.dk/html/visv...06182802179756

12/02-06DVD?
Anonym
www.amazon.co.uk
der har jeg købt min

13/02-06DVD?
Prøv www.axelmusic.dk eller www.laserdisken.dk

Login

Du skal være logget ind på Scope for at skrive indlæg.

Profilnavn
Kodeord
Husk mig

Opret Scope-profil.